(024) 352 39 11

Bespaar op uw energiekosten met de waardebonactie van gemeente Nijmegen

We zijn met z’n allen druk bezig met het verduurzamen van woningen. Dit doen we bijvoorbeeld door onderhoud aan uw woning en door duurzaam te bouwen. Maar ook kleine aanpassingen in en rondom uw woning kunnen bijdragen aan het verduurzamen van uw woning. Daarom zijn de gemeentes Wijchen en Nijmegen een waardebonactie gestart voor energiebesparende producten. Hier kan u van profiteren. Een actie, die Accio en Talis graag promoten!

Waardebonactie
Woont u in Nijmegen en heeft u hierover een brief ontvangen met een waardebon? Dan kunt u meedoen met deze actie.  Met de waardebon krijgt u €50 om energiebesparende producten te kopen. Bijvoorbeeld een waterbesparende douchekop, LEDlampen, een radiatorventilator of een brievenbusborstel. Door het gebruik van energiebesparende producten kunt u besparen op uw energierekening.

Volg de online informatieavond over energie besparen
Hoe bespaar ik het beste energie in huis? Hoe kies ik de juiste ledlamp? En wat is radiatorfolie? Deze vragen hebben heel veel mensen. Tijdens de online informatieavond op dinsdag 14 december van 19:30 tot 20:30 krijgt u eenvoudige en handige tips over besparen. Ook kunt u vragen stellen. Na afloop krijgt u een informatiepakket.

Aanmelden kan via deze link.

Energiecoaches
Wilt u graag meedoen maar vindt u het lastig om te bepalen welke producten u moet aanschaffen? Onze energiecoaches kunnen helpen u daar graag bij. Deze vrijwilligers vinden het leuk om u te helpen met al u vragen rondom energiebesparing in huis. Op deze pagina leest u meer over wat zij voor u kunnen betekenen.

Doet u mee?
Om gebruik te maken van de waardebon gaat u naar de website van het Regionaal Energieloket de gemeente Nijmegen. U kunt de bon ook telefonisch aanvragen door te bellen naar 088 525 4110.

Woont u in Wijchen?
Woont u in Wijchen en wilt u ook graag meedoen? Kijk dan eens op deze pagina.