(024) 352 39 11

Bespaar op uw energiekosten met de waardebonactie van Winst uit je woning

We zijn met z’n allen druk bezig met het verduurzamen van woningen. Dit doen we bijvoorbeeld door onderhoud aan uw woning en door duurzaam te bouwen. Maar ook kleine aanpassingen in en rondom uw woning kunnen bijdragen aan het verduurzamen van uw woning. Daarom is de gemeente Wijchen samen met Winst uit je woning een waardebonactie gestart voor energiebesparende producten. Hier kan u van profiteren. Een actie, die Accio en Talis graag promoten! 

Waardebon

Waardebonactie
Woont u in Wijchen en heeft u hierover een brief ontvangen met een roze Winst uit je woning waardebon? Dan kunt u meedoen met deze actie.  

Met de waardebon krijgt u €70 om energiebesparende producten te kopen. Bijvoorbeeld een waterbesparende douchekop, LEDlampen, een radiatorventilator of een brievenbusborstel. Door het gebruik van energiebesparende producten kunt u besparen op uw energierekening.  

Energiecoaches
Wilt u graag meedoen maar vindt u het lastig om te bepalen welke producten u moet aanschaffen? Onze energiecoaches kunnen helpen u daar graag bij. Deze vrijwilligers vinden het leuk om u te helpen met al u vragen rondom energiebesparing in huis. Op deze pagina leest u meer over wat zij voor u kunnen betekenen.    

Doet u mee?
Om gebruik te maken van de waardebon gaat u naar de website van Winst uit je woning. Daar ziet u ook hoeveel budget de gemeente Wijchen nog over heeft. 

Meer weten?
Wilt u meer weten over het project? Kijk dan eens op de pagina van Winst uit je woning. Hier vindt u ook veel gestelde vragen over de waardebonactie. U kunt ook de chathulp op de websitepagina gebruiken of stuur een e-mail naar waardebon@winstuitjewoning.nl. Bellen met Winst uit je woning kan ook via telefoonnummer 023 583 69 36. 

Woont u in Nijmegen en wilt u ook graag meedoen? Houd dan onze website in de gaten. Hier wordt binnenkort meer over bekend.