(024) 352 39 11

Bewoners Majstro nemen alvast kijkje in hun nieuwe woning

Deze week namen de bewoners van zorginitatief Majstro een kijkje in hun nieuwe woning in woonzorgcomplex Aaron. Vanaf maart 2022 kunnen zij hun intrek nemen in Aaron in Hart van de Waalsprong (Nijmegen-Noord). 3 november kregen ze al een voorproefje.

WM 211103 Majstro 006

De bouw van het gebouw in Nijmegen-Noord is nu zover dat de bewoners ook met een rolstoel naar binnen konden. Samen met hun ouders kregen de jongvolwassenen die via Majstro in Aaron komen wonen een rondleiding door het gebouw. Aannemer Plegt-Vos zorgde voor een opgeruimde bouwplaats en wat sfeerverlichting. De aankomende bewoners keken hun ogen uit en zijn erg enthousiast over hun nieuwe woonruimtes.

Stichting Majstro
Majstro is een initiatief van ouders die in Aaron een geschikte woonplek hebben gevonden voor hun kinderen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. In Aaron krijgen tien jongeren een eigen kamer en een gezamenlijke leefruimte. Hier wonen ze straks in groepsverband samen.

Vitaal wonen in het Hart van de Waalsprong
Naast de tien jongeren van Majstro komen er ook appartementen voor ouderen met een lichte en zware zorgbehoefte. In woonzorggebouw Aaron komen in totaal nog 81 appartementen naast de tien van Majstro. 36 van deze appartementen worden verhuurd aan ZZG. De overige 45 verhuren we via Entree direct aan ouderen.