(024) 352 39 11

De verhuur van Salsa NDW21

Vandaag maandag 17 april start de verhuur van het gebouw Salsa via www.entree.nu

Salsa is het derde gebouw van de zeven dat in de verhuur gaat. Portaal is de verhuurder van Salsa. Salsa krijgt vier verdiepingen met appartementen zonder lift. Portaal verhuurt de volgende appartementen:

  • 10 tweekamerappartementen van 40m2 in de sociale huur;;
  • 15 driekamerappartementen van 60m2 in de sociale huur;
  • 16 driekamerappartementen van 60m2 in de middeldure huur.

De verhuur van de woningen op NDW21 gebeurt in verschillende fases
Dit betekent dat niet alle woningen tegelijk in de verhuur gaan. De verwachting is dat het gebouw Salsa rond de zomer opgeleverd wordt. We laten op een later moment weten wanneer de andere gebouwen in de verhuur gaan. Zorg daarom dat je de komende tijd deze site en entree.nu goed in de gaten houdt.

De sociale huurwoningen verdelen we via loting
Hiermee krijgen ook jongeren, studenten en mensen die met spoed een woning nodig hebben een kans om te wonen op NDW21. Na het sluiten van de advertentie volgt een interessepeiling. Ben je ingeloot? Dan ontvang je een motivatieformulier en vragen we je documenten aan te leveren. Heb jij een goede motivatie en zijn jouw documenten juist en volledig? Dan nodigen wij jou uit voor een intakegesprek.

De middeldure huurwoningen zijn ‘direct te huur’
Er is dus geen sprake van loting, maar van wie het eerst reageert. Ook hierbij volgt nog een interessepeiling en een motivatie. Pas daarna kunnen we zeggen of je de woning wel of niet toegewezen krijgt.

Meer informatie over NDW21 vind je op de website.

 

230123 P182 Nezzt Axo Gebouw G