(024) 352 39 11

Drie nieuwe locaties Talis on tour in Wijchen

Sinds februari houdt Talis op verschillende locaties in Wijchen spreekuur* en komen we langs met onze bus onder het mom Talis on tour. Er zijn 3 nieuwe data en tijden bekend. Huurders en niet-huurders zijn van harte welkom voor een kop koffie en een goed gesprek!

b33db163-e28d-422c-b9c5-2bbedb963f05_Talis on tour_460

Heeft u een leuk idee voor uw wijk? Wilt u weten of uw huis aangepast kan worden als u ouder wordt? Heeft u vragen over wat we eigenlijk doen met uw huur? Of wilt u over iets anders in gesprek met Talis? U kunt natuurlijk altijd bellen of een afspraak maken. Maar u kunt ook zonder afspraak langskomen op een van onze spreekuren*. Of waai even aan als we ergens met onze bus staan.

We staan op 26 maart bij de Oase (Alverna), op 2 april bij Rivo Torto en op 9 april bij Portiuncula.

Huurders uit de omgeving kunnen dan tussen 10.00 en 12.00 uur langskomen en al hun vragen stellen, bijvoorbeeld over onderhoud, dienstverlening of leefbaarheid in de wijk. Eigenlijk is alles bespreekbaar. Gewoon even kennis maken met uw wijkbeheerder kan ook. Bekijk alle data en locaties van Talis on tour.

* Toevoeging op 8 mei 2019: we zijn gestopt met de spreekuren, omdat er te weinig animo voor was. Natuurlijk staan onze wijkbeheerders altijd voor u klaar, dus u kunt op verschillende manieren contact met hen opnemen.