(024) 352 39 11

Gezocht: adviseur inkoop

Wij zoeken een ‘adviseur inkoop’ voor 36 uur per week.

Samen met onze partners werk je aan een duurzaam en betaalbaar woningbezit voor onze huurders en voor Talis.

Wat ga je bij ons doen?
Je krijgt bij ons een veelzijdige en uitdagende functie. De functie is gericht op duurzame samenwerking met bouwpartners en heeft een sterke externe oriëntatie gericht op ontwikkelingen in de bouw- en onderhoudsmarkt. Je voelt je thuis in deze wereld. Jij verdiept je in de markt en bent gesprekspartner voor onze projectmanagers, manager vastgoed en de Raad van Bestuur. Je adviseert hen over vastgoed gerelateerde inkoop en aanbestedingen voor onder andere nieuwbouwprojecten. Je bewaakt het bestaande inkoopbeleid en ontwikkelt het verder.

Wanneer er een nieuwbouwproject gerealiseerd moet worden bepaal jij de methodiek van aanbesteden en zet jij de koers uit. Jij stelt de beslis- c.q. kwaliteitscriteria voor ten behoeve van de leveranciersselectie. Je participeert in deze selectie tot en met de onderhandeling. Tevens adviseer je het management (de inkoopverantwoordelijken) over het inkoopbeleid en draag je daarmee bij aan het adequaat doorlopen van het inkoopproces en de bijbehorende procedures. Ten slotte zorg je voor de bewaking van de contractafspraken en monitoring van de vastlegging en daarmee samenhangende randvoorwaarden.

Op het gebied van onderhoud aan de woningen werkt Talis volgens de methodiek van Resultaat Gericht Werken (RGS). Hierin zijn vaste bouwpartners verantwoordelijk voor het onderhoud aan de woningen. Als Adviseur Inkoop ben je nauw betrokken bij de stuurgroep RGS waaraan alle directeuren van de bouwpartners en de manager Vastgoed van Talis deelnemen. Binnen deze groep zoek je continu naar verbeteringen en draag je bij aan de verdere ontwikkeling van het onderhoudsproces, met als achterliggend doel het realiseren van het klimaatakkoord, betaalbaarheid ed.

Binnen deze functie verwacht Talis ook dat je gaat zorgen voor het optimaliseren van het inkoopproces door verdere inkoopprofessionalisering. Dat is niet alleen gericht op vastgoed gerelateerde zaken maar gaat door de hele organisatie heen.

Wie ben jij?
Je hebt een WO werk- en denkniveau. Je herkent jezelf in de volgende competenties: daadkrachtig, deskundig en verbindend. Je hebt een langjarige werkervaring in aannemersbedrijf en/of bouwadvies en actuele kennis van de vastgoedwereld en de daarin opererende participanten. Het zou mooi zijn als daarnaast ook de corporatiebranche je niet vreemd is.
Vanuit jouw ervaring in het vakgebied ken je de ”ins en outs” van aanbestedingen en kun je inkoopprojecten zelfstandig doorlopen. Je bent ervaren in het projectmatig werken en beschikt over goede analytische vaardigheden.

Aan de andere kant ben je ook een goede adviseur en weet je vanuit die rol proceseigenaren/ management en het bestuur op een goede manier te adviseren. Je hebt affiniteit met hard en soft controls en je bent in staat autonoom kritisch te opereren zonder de verbinding te verliezen. Je communicatieve en contactuele vaardigheden zijn sterk ontwikkeld en je bent flexibel en stressbestendig. Je bent initiatiefrijk, kunt je eigen werk goed plannen en organiseren en je werkt nauwkeurig en zorgvuldig. Met andere woorden; je weet snel overzicht te creëren, daarbij hoofd- en bijzaken moeiteloos te scheiden, en je beschikt over de vaardigheid om impactvol, met tact en volharding, anderen aan te spreken. Samen met de proceseigenaar weet je de processen binnen de organisatie te verbeteren. Je pakt gemakkelijk en van nature een stevige positie.

Wie zijn wij?
Talis is een grote woningcorporatie in Gelderland. We verhuren bijna 10.000 woningen in Nijmegen en ruim 4.000 in Wijchen. Daarnaast zijn we actief op het gebied van projectontwikkeling en de verkoop van woningen. Maar we doen meer. We werken aan de kwaliteit van de woonomgeving, de leefbaarheid in de wijk en op straat. De wensen van onze huurders vinden we belangrijk. Dit zien we terug in maatwerk bij wonen en zorg. We geloven in samenwerking. Daarom zijn we veel in gesprek met klanten en andere partijen, zoals maatschappelijke organisaties.

Team Advies en Ondersteuning
Het team A&O bestaat uit de ongeveer 20 professionals. Het team levert een bijdrage aan de visie, missie en doelstellingen van Talis op het gebied van inkoop, beleid, communicatie, P&O en juridische zaken

Arbeidsvoorwaarden
De functie betreft een functie voor 36 uur per week, waarbij we flexibele arbeidstijden hanteren en er goede thuiswerkfaciliteiten zijn. Wij bieden in eerste instantie een contract voor één jaar, welk contract bij goed functioneren omgezet zal worden in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Je kunt rekenen op een prima salaris (salarisschaal L cao Woondiensten – maximaal € 6.068,- bruto per maand) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een leven lang leren wordt gestimuleerd en gefaciliteerd. We werken tijds- en plaatsbewust, dit faciliteert een goede balans tussen werk en privé.

Sollicitatieprocedure
Wil je meer inhoudelijke informatie, neem dan contact op met Ankie van de Kruijs, telefoonnummer (06) 22 40 34 51.

Ben je geïnteresseerd? Mail dan je motivatiebrief en curriculum vitae uiterlijk op 1 november 2020 naar Christine Salters, P&O, Postbus 628, 6500 AP Nijmegen via vacature@talis.nl. De eerste gespreksronde staat gepland op 25 november aanstaande. Een assessment zal onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen we niet op prijs.