Gezocht: werkvoorbereider (36 uur per week)

Voor het team Vastgoed zoeken we een werkvoorbereider.

Wat ga je bij ons doen?
Je zorgt voor het beoordelen, plannen, voorbereiden en coördineren van de reparatieverzoeken, zodanig dat onze mensen en middelen efficiënt en effectief worden ingezet. Verder ben je aanspreekpunt voor onze onderhoudsdienst bij de inkoop en levering van materialen en materieel.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een collega waarmee mensen graag samenwerken en die je opzoeken voor advies. Je beschikt minimaal over een MBO-opleiding, bij voorkeur bouwkunde en kennis over wet- en regelgeving op het gebied van onderhoud en beheer. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring. Je bent bereid om jezelf continu te ontwikkelen. Je bent proactief, stressbestendig en zelfstandig. Daarnaast sta je stevig in je schoenen en ga je op een natuurlijke en prettige manier met mensen om. Je kunt goed luisteren en bent assertief. Je gaat uit van mogelijkheden in plaats van beperkingen en beschikt over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een arbeidscontract aan voor de duur van één jaar voor 36 uur per week in een dynamische omgeving. Bij goed functioneren is de intentie deze overeenkomst om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd. Je kunt rekenen op een goed salaris (salarisschaal G van de cao Woondiensten, min € 2.718,- tot max € 3.328,-) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een leven lang leren wordt gestimuleerd en gefaciliteerd. We werken tijds- en plaatsbewust (volgens het Nieuwe Werken), dit waarborgt een goede balans tussen werk en privé.

Wie zijn we?
Talis is een van de grootste woningverhuurders van Gelderland. Naast de verhuur van bijna 10.000 woningen in Nijmegen en ruim 4.000 in Wijchen is Talis actief op het gebied van projectontwikkeling en verkoop van woningen om haar woningvoorraad te verbeteren. Daarnaast zet Talis zich in voor de kwaliteit van de woonomgeving, de leefbaarheid in wijk en straat, de individuele wensen van onze huurders en het leveren van maatwerk op het gebied van wonen en zorg.

Team Vastgoed
Het team Vastgoed is een nieuw team dat is ontstaan vanuit de integratie van planmatig onderhoud en dagelijks- en mutatie onderhoud. Talis hanteert Resultaat gericht samenwerken (RGS) als methode voor een nieuwe vorm van opdrachtgeverschap: van directief opdrachtgever naar een open houding. Een opdrachtgeverschap waarbij in samenwerking met een aantal vaste partners onderhoudsscenario’s worden opgesteld. Dit heeft bijvoorbeeld als doel om een nieuwe uitstraling van onze complexen te realiseren, waar het voor onze huurders prettig wonen is. Niet alleen nu, maar ook voor de toekomst. Huurders worden vanaf het begin actief betrokken bij onderhoudsprojecten. Deze ontwikkeling vraagt een andere manier van werken, zowel bij ons als bij onze partners.

Sollicitatieprocedure
Wil je meer inhoudelijke informatie, neem dan contact op met Max Jansen (projectleider) op telefoonnummer (024) 352 39 11. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.talis.nl.

Ben jij de kandidaat dat wij zoeken en ben je geïnteresseerd? Mail dan je motivatiebrief en curriculum vitae uiterlijk op 5 januari 2020 naar Christine Salters op mailadres: vacature@talis.nl.

De eerste oriënterende gesprekken staan gepland op dinsdag 21 januari.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.