(024) 352 39 11

Groene vrijdag bij Talis

Op groene vrijdag 14 december werden alle Nijmegenaren uitgenodigd om de stad groener en mooier te maken. Ook Talis en onze huurders helpen mee met acties in Hatert, de Slotemaker de Bruïneweg en Oud-West.

a8582068-7c0d-4fac-bb8b-c54ac5a7e901_IMG_0277_450

Wat hebben we gedaan?

Hatert
In Hatert hebben we op de garagepleinen aan de Goselingstraat en Fransen van de Puttestraat de stenen eruit gehaald en nieuwe bloemen gepland. Hoveniersbedrijf De Enk zorgde voor de planten en de materialen.

Slotemaker de Bruïneweg
We hebben het dak van ons wooncomplex boven de hoofdingang en het parkeerterrein schoongemaakt. Op het dak lagen veel peuken, die daar vanaf de eerste, tweede en derde verdieping op worden gegooid. Door een gezamenlijke opruimactie te houden en plantenbakken met groen en bloemen, hopen we de huurders te motiveren dit deel van het complex schoon te houden.

’t Griffioen
Op Groene vrijdag namen bewoners van ’t Griffioen samen met medewerkers van ZZG de nieuwe moestuin in gebruik. De moestuin is door De Enk aan de bewoners geschonken. Wij hebben de net ingerichte moestuin afgemaakt met plantenbakken.