(024) 352 39 11

Groot onderhoud 419 PéGé-woningen feestelijk afgerond

Op 15 juni is het onderhoud aan de 419 PéGé woningen aan de Heilige Stoel, de Kraaijenberg en de Homberg feestelijk afgerond.

Bijna 1,5 jaar is er gewerkt aan de eengezinswoningen die begin jaren 70 zijn gebouwd door de Wijchense aannemer Guelen. Ronald Leushuis, bestuurder Talis, en wethouder Geert Gerrits nemen van een bewoner van de Homberg het stokje aan om ook in de toekomst te blijven werken aan een mooie wijk met goede woningen.

De woningen hebben een grondige opknapbeurt gekregen. Er staan energiezuinige woningen met een nieuw gezicht. Voor de bewoners betekent het een flinke besparing op de energielasten nu de woningen naar A zijn gestegen. Maar het zorgt ook voor meer comfort en veiligheid. Om te komen tot dit resultaat moest Bouwcombinatie Trebbe-Knaapen een behoorlijke inspanning leveren. Het vergde een strakke, logistieke planning. De werkzaamheden waren heel ingrijpend voor bewoners. Drie weken lang werd er in de woning gewerkt en daarna waren de gevel en het dak aan de beurt. Talis en Trebbe-Knaapen bedanken de bewoners voor hun medewerking en begrip.

Filmpje
Benieuwd naar het resultaat? Bekijk hier het filmpje dat is gemaakt van de werkzaamheden: