(024) 352 39 11

Heeft u vragen over nieuwe website Entree?

Begin januari is de nieuwe website van Entree (www.entree.nu) live gegaan. Daarmee kunnen woningzoekenden makkelijker een passende woning vinden.

Woningzoekenden kunnen op de nieuwe website van Entree eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen en hun inschrijving activeren. Het nieuwe systeem biedt meer informatie over de vrijkomende woning, waaronder meer foto’s van de woning en de omgeving, en er staat op Entree ook informatie over de wijk waarin de woning staat.

Mijn WoonWens en kleuren
Ook nieuw is dat woningzoekenden alle woningen zien, op volgorde van passendheid. Met ‘Mijn WoonWens’ geven gebruikers aan waar zij naar op zoek zijn. Op Entree vinden zij vervolgens de meest geschikte woningen bovenaan in het overzicht. Deze woningen zijn herkenbaar aan een groene balk. Daarna vinden gebruikers woningen onder een oranje balk, dit zijn woningen die niet helemaal passen bij de wensen, maar waarvoor zij wel in aanmerking komen. Tot slot zien gebruikers ook de woningen onder de rode balk: woningen waarop hij of zij geen kans maakt, omdat de woningzoekende bijvoorbeeld niet voldoet aan de gestelde grenzen voor inkomen en huishoudgrootte.

Heeft u vragen?
Heeft u vragen over het nieuwe systeem en de website? Kijk op www.entree.nu of klik hier voor meer informatie.