Koopwoning

Talis biedt in verschillende wijken in Nijmegen en Wijchen regelmatig goede en betaalbare koopwoningen aan. Voor de verkoop van onze woningen werken wij samen met drie makelaars, namelijk Driessen Makelaardij, De Kern Makelaars en Klaassen Daalsmans regiomakelaardij. Onze koopwoningen worden geadverteerd op www.funda.nl en op de sites van voornoemde makelaars.

Heeft u vragen over het kopen van een woning? Stuur dan een mail naar verkoop@talis.nl. Wilt u op de hoogte worden gebracht van nieuwe woningen die te koop staan? Meldt u zich aan dan via onderstaand formulier. U ontvangt dan een mail van ons zodra er een nieuwe woning te koop staat.

Ook zittende huurders kunnen hun woning kopen, als deze voor verkoop aangewezen is. Wilt u weten of u uw woning kunt kopen? Neem dan contact op met onze verkoopconsulenten via verkoop@talis.nl of het algemene telefoonnummer van Talis. Uiteraard kunt u ook voor alle vragen over koopwoningen contact met hen opnemen.

Terugkoopprocedure Koopgarant woningen
Wilt u uw Koopgarant woning terug verkopen aan Talis? Zorgt u voor een schriftelijk verzoek tot terugkoop voorzien van uw naam, adres, telefoonnummer en handtekening aan Talis. Hierna kunnen we de terugkoopprocedure in gang zetten. De terugkoop van uw woning wordt verzorgd door VoVwoon. Heeft u vragen over het terugverkopen van uw woning? Neem dan contact op met VoVwoon, telefoonnummer (024) 675 36 65 of met onze verkoopconsulenten.

Hou mij op de hoogte – nieuwe koopwoningen:

  • *) Verplicht veld