Vrije sector woning

In Nijmegen en Wijchen hebben wij een aantal vrije sector woningen met een huurprijs vanaf € 737,14 per maand. Hier onder vindt u informatie over hoe u in aanmerking komt én hoe u als eerste op de hoogte bent van nieuw aanbod. Ook leest u dat huurders van een zelfstandige sociale huurwoning van ons voorrang krijgen.

Onze spelregels
U vindt de woningen op Entree (bij aanbod en woonwens kunt u de hoogte van de huur aangeven). Om een vrije sector woning te kunnen huren, moet u ingeschreven staan bij Entree. Dit is gratis. Als de woning na de sluitingsdatum niet verhuurd is, bieden we hem aan via Funda. We verhuren de woningen volgens onze Spelregels (en dus niet op basis van meettijd, zoals bij sociale huurwoningen vaak het geval is).

Uw inkomen
De hoogte van het inkomen dat minimaal nodig is, is afhankelijk van de huurprijs van de woning. In de advertentie vindt u de inkomenseisen voor de woning.

Wilt u een seintje?
Dat kan. Als u het formulier onderaan deze pagina invult, ontvangt u telkens een mail als er een nieuwe vrije sector huurwoning op Entree komt. Zo mist u niets!

Huurders voorrang
Huurt u nu een zelfstandige sociale huurwoning van Talis? Dan krijgt u als u reageert op de advertentie voorrang bij het huren van een vrije sector woning. Na de sluitingsdatum, bekijken we of er huurders van ons op de lijst staan. In de Spelregels leest u hoe het werkt.

Hou mij op de hoogte - vrije sector woningen

  • *) Verplicht veld