De Stelt in Lent, Nijmegen

• 25 eengezinswoningen • 2 woningen beschikbaar voor 8 statushouders • één van de mooiste plekjes in de Waalsprong • fietsafstand centrum Nijmegen • klaar juli 2016

We hebben 25 eengezinswoningen gerealiseerd verdeeld over vier blokken. De blokken hebben allemaal een eigen uitstraling. Zo beschikken sommige woningen over een veranda; anderen hebben een grotere zolder vanwege een dwarskap. Alle woningen hebben een mooie, ruime woonkamer met open keuken. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer met een tweede toilet. Vanaf de verdieping is er een vaste trap naar een zelf in te richten zolder.


Woonbuurt De Stelt

Op een unieke locatie in de Waalsprong staan de woningen in de nieuwe woonbuurt De Stelt. De buurt ligt aan de zuidkant van het dorp Lent en grenst direct aan de Waal. Voor alle voorzieningen kunnen bewoners terecht in Lent en ze zijn snel in het gezellige centrum van Nijmegen.


Bouw en verhuurd

De bouw begon in januari 2016. In zes maanden realiseerde Van Wanrooij Projectontwikkeling de woningen voor Talis. Het ontwerp komt van architectenbureau Visser en Bouman. Alle sociale huurwoningen in de Stelt zijn verhuurd. 2 van de 25 woningen zijn toegewezen aan statushouders, dus mensen met een verblijfsvergunning. In elk van deze 2 woningen komen 4 jonge mensen te wonen. Zij huren in de woning een kamer.

Sluit

Mail a friend

  1. Stuur door
  2. Bedankt
Stuur door