(024) 352 39 11

Informatiemarkt nieuwe stadsbuurt NDW21!

Op 28 januari organiseren wij met Portaal, SSH&, Woonwaarts, de gemeente Nijmegen en De Meeuw/Nezzt een informatiemarkt over de nieuwe stadsbuurt NDW21 (Nieuwe Dukenburgseweg 21). De markt is voor omwonenden, ondernemers en andere geïnteresseerden.

 

220930 P182 Nezzt Visualization 07 (002)

De informatiemarkt is op zaterdag 28 januari
Tijd: 11.00 uur tot 14.00 uur
Locatie: ons hoofdkantoor (Boekweitweg 6 in Nijmegen).

Op de informatiemarkt kunt u:

  • de ontwerpen van alle zeven woongebouwen en de tekening van de plattegronden bekijken;
  • zien hoe de woningen worden gemaakt;
  • iInformatie krijgen over de verhuur van de woningen;
  • informatie krijgen over de inrichting van het openbaar gebied;
  • informatie krijgen over de uitgifte van de vrije kavels;

Daarnaast gaan wij en de andere corporaties, de gemeente en De Meeuw/Nezzt (ontwikkelaar van de woningen) graag met u in gesprek.

De verhuur van de eerste woningen start in februari via Entree
Dit gebeurt via loting. Vervolgens moeten kandidaten een motivatieformulier invullen. De woningen worden per gebouw verhuurd. Volgens de huidige planning worden de eerste woningen opgeleverd in mei en de laatste woningen in oktober.

Woningen van SSH& worden aangeboden via de website van SSH& (www.sshn.nl), ook via loting. Een deel van deze woningen wordt verloot onder vrienden, die zich gezamenlijk kunnen aanmelden met een motivatie. De verhuur van de SSH&-woningen start volgens de huidige planning voor de zomer, zodat huurders voor aanvang van het nieuwe studiejaar kunnen intrekken.

Wat is NDW21?
NDW21 is de nieuwe stadsbuurt in Nijmegen waar je kunt wonen, ondernemen en ontmoeten. De gemeente Nijmegen en de vier woningcorporaties werken intensief samen om hier ongeveer 500 duurzame, flexibele woningen te bouwen, die na 20 jaar een nieuwe bestemming krijgen. Daarnaast heeft NDW21 tien tot vijftien kavels beschikbaar voor mensen die zelf een flexibele woning willen bouwen. En, er is plek voor werkruimten, ateliers en lichte horeca.

Meer informatie over NDW21 is te vinden op de website www.ndw21.nl
Geïnteresseerden die regelmatig een update over NDW21 willen krijgen, kunnen zich inschrijven via dit formulier.