(024) 352 39 11

Meedenken over appartementen nabij station Lent?

Een nieuw appartement in de Waalsprong, vlakbij station Lent: hoe maken we dit een woonplek voor jou? Graag gaan we woensdagavond 28 maart hierover met je in gesprek.

Aan de overkant van de Waal breidt Nijmegen zich uit met een variatie aan koop- en huurwoningen. Hier vind je dure, middeldure en sociale huurwoningen gemixt in het hele gebied. Veel woningen zijn al gebouwd, op een aantal plekken moet nog worden gestart. Hof van Holland is zo’n gebied waar nu de eerste stappen worden gezet. Dit gebied ligt ten westen van NS-station Lent en loopt tot de uiterwaarden van de Waal en de wijken bij Oosterhout. In Hof van Holland komt naast woningbouw ook een nieuw centrum met winkels en andere voorzieningen.

Direct ten westen van station Lent, nabij het nieuwe centrum, wil Heijmans Vastgoed in samenwerking met de gemeente en woningcorporaties Portaal en Talis een prachtig nieuw project realiseren. Een toplocatie, waar wij een prachtig, modern, duurzaam en vooruitstrevend woongebied neer willen zetten. En daar kunnen we jouw input voor gebruiken!

We zoeken deelnemers voor een marktconsultatie met de volgende eigenschappen:

  • Jonger dan 40 jaar;
  • Interesse in wonen in een (koop- of huur) appartement in de Waalsprong;
  • Praat graag mee over duurzaamheid;
  • Ideeën over deelcultuur.

De marktconsultatie vindt plaats op woensdagavond 28 maart van 19.30 uur tot 21.30 uur in het Van der Valk-hotel in Nijmegen. Deelname geeft je geen verdere rechten of voorrang op een woning, maar is puur omdat jij graag invloed wilt uitoefenen en wilt meepraten! Wij willen hier met waardevolle input vanuit onze doelgroep het meest moderne, innovatieve en ‘hipste’ gebouw van Nijmegen neerzetten!

Aanmelden kan tot 26 maart via nieuwbouw@talis.nl.