(024) 352 39 11

Ons nieuwe ondernemingsplan is klaar!

Iedere vier/vijf jaar maken wij een ondernemingsplan. Het is onze koers, waarin staat waar we voor staan, waar we aan werken en welke keuzes we maken.

Op zoek naar wat we niet weten. Dat is de titel van ons nieuwe ondernemingsplan. Omdat we – voordat we dit plan schreven – veel gesprekken hebben gevoerd met huurders, samenwerkingspartners en experts. We vertelden hen over ons koers en stelden vragen als Doen we de goede dingen? Wat moeten we aanpassen om ons werk nog beter te doen?

Het waren mooie, leerzame gesprekken. Ons ondernemingsplan is hierdoor nog completer geworden.

En we blijven in gesprek, met iedereen die betrokken is bij het werk dat we doen. Vooral met u als huurder. U bent immers ervaringsdeskundige als het gaat om uw woning en buurt.

Ons ondernemingsplan in het kort:
We willen ertoe doen. Met passende en betaalbare woningen voor mensen voor wie dit financieel of sociaal lastig is. Door te zorgen voor buurten waar het prettig wonen is. We blijven investeren in onze woningen, zodat ze – nu en in de toekomst – voldoen aan de verschillende en veranderende woonbehoeften van onze huurders. Zo maken we bijvoorbeeld veel woningen levensloopgeschikt voor ouderen die langer thuis wonen en bouwen we kleinere en goedkopere appartementen voor jongeren die op zoek zijn naar hun eerste eigen plek. En we blijven investeren in duurzaamheid. Omdat we het milieu belangrijk vinden, en om de energierekening te beperken.

Dit doen we met betrokken en gedreven medewerkers. Op kantoor, maar vooral in de wijk. Daar kunnen we aandacht hebben voor iedereen, ook voor die mensen die extra ondersteuning nodig hebben. Dit doen we samen met andere organisaties en bewoners uit de buurt. We leren met en van elkaar. Zo kunnen we ons werk nog beter doen.

Lees hier ons ondernemingsplan. We horen graag wat u er van vindt!