We werken aan een nieuw ondernemingsplan

Op zoek naar wat we niet weten…

Iedere vier jaar maken we een ondernemingsplan. Hierin beschrijven we waar wij voor staan, waar we aan werken en welke keuzes we maken, voor nu en voor de komende jaren.

Ons huidige ondernemingsplan loopt tot einde van dit jaar. In het voorjaar zijn we daarom gestart met het voorbereiden van het plan voor 2018-2021.

Doen we de goede dingen?

De manier waarop wij bouwen aan dit nieuwe ondernemingsplan is vergelijkbaar met de manier waarop wij graag ons werk doen: niet in ons eentje van achter het bureau, maar in een open gesprek met mensen die betrokkenen zijn en belang hebben bij wat we doen. We stellen hierbij vragen als β€˜doen we de goede dingen?’ en β€˜wat moeten we aanpassen om ons werk nog beter te doen?’

Deze vragen stellen we ons zelf. Maar juist ook aan de mensen waar wij het voor doen, onze huurders. Natuurlijk denkt daarom huurdersvereniging Accio met ons mee. En we stellen ze aan onze partners, de organisaties met wie wij samen werken, zoals de gemeenten, zorgorganisaties, collegacorporaties en deskundigen.

Met hen allen, Accio en partners, gaan we in gesprek over actuele onderwerpen als betaalbaarheid, duurzaamheid en wonen en zorg.

Op zoek naar wat we niet weten

Onze bestuurders Walter Hamers en Ronald Leushuis vertellen in onderstaand stuk over waarom en hoe zij op zoek gaan naar gaan wat we niet weten.


Nieuwe inzichten

Dit jaar kunt u op onze website met regelmaat een nieuwsbericht vinden over hoe de bouw van ons nieuwe ondernemingsplan verloopt. En welke inzichten en leerpunten we ophalen.

Reageren?

Wilt u reageren op dit bericht of het verhaal van onze bestuurders, neemt u dan contact op met Frits Baghus of Jolanda Zondag via welkom@talis.nl.

Sluit

Mail a friend

  1. Stuur door
  2. Bedankt
Stuur door