Bewoners Burgemeester van Thielhof ontvangen sleutel

De bewoners van de 30 nieuwe appartementen van Talis hebben vorige week de sleutel ontvangen. De sociale huurappartementen liggen in het nieuwe woongebied Oostflank.

De appartementen sluiten qua architectuur goed aan bij de bijzondere ligging in het historische centrum van Wijchen. De netto huurprijs valt met € 568,55 binnen de huurtoeslaggrens. Alle woningen zijn verhuurd met indicatie levensloopgeschikt en één appartement is een rolstoelwoning.

Ruime appartementen

De appartementen zijn ruim met een gemiddeld woonoppervlakte van 81m2. De woningen hebben een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, badkamer met douche en wastafel, apart toilet, een bergruimte en een balkon of terras. Onder het gebouw hebben de bewoners een parkeerruimte en berging. Daarnaast kunnen de bewoners gebruik maken van een gezamenlijke, besloten binnentuin, die gedeeld wordt met de bewoners van de twee andere omliggende appartementengebouwen. Het gebouw Burgemeester van Thielhof is vernoemd naar de straat waar het in staat.

Geliefde plek in Wijchen

De appartementen liggen in het nieuwe woongebied Oostflank. Oostflank ligt op een geliefde plek in Wijchen. Midden in het dorpscentrum en toch groen en waterrijk. Oostflank kenmerkt zich door bijzondere gebouwen met een dorpse uitstraling en een allure die herkenbaar is voor Wijchen. Het wordt een gevarieerde, groene wijk voor jong en oud met verschillende woningtypes in verschillende prijsklassen. Projectmanager Michel Pott van Talis: ”We zijn blij dat er op zo’n mooie locatie in Wijchen ook ruimte is voor sociale huur. Hier is een grote vraag naar. Daarnaast geven we met het creëren van levensloopgeschikte woningen antwoord op de groeiende vraag van mensen die langer zelfstandig willen blijven wonen.“

Sluit

Mail a friend

  1. Stuur door
  2. Bedankt
Stuur door