Gezocht: onderhoudsanalist

Voor het team Vastgoed zoeken we een onderhoudsanalist (36 uur per week).

Wie zijn we?

Talis is een van de grootste woningverhuurders van Gelderland. Naast de verhuur van bijna 10.000 woningen in Nijmegen en ruim 4.000 in Wijchen is Talis actief op het gebied van projectontwikkeling en verkoop van woningen om haar woningvoorraad te verbeteren. Daarnaast zet Talis zich in voor de kwaliteit van de woonomgeving, de leefbaarheid in wijk en straat, de individuele wensen van de klant en het leveren van maatwerk op het gebied van wonen en zorg. Als maatschappelijke ondernemer hecht Talis grote waarde aan een open dialoog en samenwerking met klanten en andere partijen, zoals maatschappelijke organisaties. We zijn een lerende organisatie en streven ernaar dat medewerkers zich voortdurend blijven ontwikkelen. Diversiteit en Inclusie is hierbij een belangrijke dimensie, we willen tenslotte dat onze professionals in staat zijn om de diversiteit die onze samenleving rijk is te bedienen en benutten. Momenteel zijn we bezig hiervoor een duurzame strategie te ontwikkelen. Hier willen we mensen op inzetten die vanuit ervaring en visie kunnen meedenken.

Team Vastgoed

Het team Vastgoed is een nieuw team, ontstaan vanuit de integratie van planmatig onderhoud en dagelijks- en mutatie onderhoud. Resultaat gericht samenwerken (RGS) is hierbij geïntroduceerd als methode voor een nieuwe vorm van opdrachtgeverschap: van directief opdrachtgever naar een open houding. Een opdrachtgeverschap waarbij in samenwerking met een aantal vaste partners onderhoudsscenario’s worden opgesteld. Naast programmatische instandhouding heeft dit als doel om een nieuwe uitstraling van onze complexen te realiseren, waar het voor onze huurders prettig wonen is; niet alleen nu maar ook voor langere tijd. Meteen vanaf de planvorming van onderhoudsprojecten worden de huurders dan ook actief betrokken bij deze aanpak. Deze ontwikkeling vraagt dan ook een andere cultuur en een andere manier van werken, zowel binnen Talis als bij de aannemers. Wij investeren daarin omdat de focus, naast kleinschalige nieuwbouw, zich met name richt op onderhoud en verbetering van het bestaande bezit.

Wat ga je bij ons doen?

Als onderhoudsanalist bereid je de onderhoudswerkzaamheden en –projecten voor. Je verzamelt informatie, analyseert gegevens en rapporteert en adviseert over de uit te voeren onderhoudswerkzaamheden en –projecten. De focus ligt op het bieden van technisch inhoudelijke ondersteuning op het gebied van het proces: (meerjaren-)onderhoudsbegroting, administratie, planning en organisatie.

Wie zoeken wij?

Als nieuwe collega heb je minimaal je MBO in een technische richting afgerond (bij voorkeur Bouwkunde) en beschik je over aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie. Wij vinden het vanzelfsprekend dat je bereid bent om jezelf continue te ontwikkelen en je technische bagage actueel te houden. Je bent proactief, stressbestendig en zelfstandig. Daarnaast ben je in staat om met overtuigingskracht tegenwicht te bieden wanneer dat nodig is, zonder daarbij de verbinding met de ander te verliezen. Collega’s werken graag met jou samen. Je focus is gericht op mogelijkheden in plaats van beperkingen. Je beschikt over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een arbeidscontract aan voor de duur van één jaar voor 36 uur per week in een dynamische omgeving. Bij goed functioneren is de intentie deze overeenkomst om te zetten een contract voor onbepaalde tijd. Je kunt rekenen op een prima salaris (salarisschaal Gvan de cao Woondiensten) en goede arbeidsvoorwaarden. Een leven lang leren wordt gestimuleerd en gefaciliteerd. We werken tijds- en plaatsbewust, dit waarborgt een goede balans tussen werk en privé.

Sollicitatieprocedure

Wil je meer inhoudelijke informatie, neem dan contact op met John Pijnappels (manager) op telefoonnummer (024) 352 3490. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.talis.nl .

Ben jij de kandidaat die wij zoeken en ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae uiterlijk op 18 december 2017 naar Christine Salters, P&O, Postbus 628, 6500 AP Nijmegen. Je kunt ook mailen naar vacature@talis.nl. De eerste oriënterende gesprekken staan gepland op 3 januari 2018.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sluit

Mail a friend

  1. Stuur door
  2. Bedankt
Stuur door