Gezocht: wijkadviseur team Leefbaarheid (24 uur)

Wil jij werken aan goed en betaalbaar wonen in leefbare wijken? Heb je graag invloed op de leefbaarheid in de wijk? Kun jij samenwerken en overstijgend denken? Solliciteer dan op deze vacature!

Wie zijn wij?

Talis is een grote woningcorporatie in Gelderland. We verhuren bijna 10.000 woningen in Nijmegen en ruim 4.000 in Wijchen. Zorgen voor passende, betaalbare en toekomstbestendige woningen in leefbare wijken is waar wij voor staan. Zichtbaar en aanwezig zijn in onze wijken, dichtbij onze huurders. De wensen van onze huurders vinden we belangrijk. Samen werken aan de kwaliteit van de woonomgeving, de leefbaarheid in de wijk en op straat. Daarom zijn we veel in gesprek met klanten en andere partijen, zoals maatschappelijke organisaties om dit te bereiken.

Wat ga je bij ons doen?

Als wijkadviseur ben je in een bepaald gebied verantwoordelijk voor het sociaal beheer. Je bent, naast de wijkbeheerder, het gezicht van Talis in dit gebied. Je coördineert overlast-, zorg-, sociale activering- en participatietrajecten en je draagt bij aan het voorkomen van oplopende huurachterstanden. Vanzelfsprekend participeer je in projectteams en faciliteer je huurders bij groot onderhoudsprojecten. In samenwerking met andere partijen ontwikkel je activiteiten ter verbetering van de leefbaarheid.

Wie ben jij?

Je werkt op HBO niveau en hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie. Je bent een netwerker en je talenten zijn: samenwerken en verbinden (intern en extern). Je bent goed in het organiseren van je eigen werk en het activeren en stimuleren van mensen gericht op het vergroten van hun kansen (individuen, kleine groepen en wooncomplexen). Vanzelfsprekend beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Het gaat om een functie van 24 uur per week, vooralsnog voor de duur van één jaar. Bij goed functioneren wordt het contract omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Je kunt rekenen op een prima salaris (salarisschaal H cao Woondiensten) en goede arbeidsvoorwaarden. Het volgen van opleidingen en trainingen wordt bij Talis gefaciliteerd en gestimuleerd. We kennen flexibele werktijden.

Sollicitatieprocedure

Ben jij het talent dat wij zoeken en ben jij geïnteresseerd? Stuur dan een motivatiebrief en curriculum vitae vóór vrijdag 22 juni 2018 naar Christine Salters, team P&O, Postbus 628, 6500 AP Nijmegen. Mailen kan ook naar vacature@talis.nl.

Wil je meer inhoudelijke informatie, bel dan met Florence Kleijnen, manager Leefbaarheid, telefoon 06 20 03 95 93.​

De eerste gesprekken staan gepland op dinsdag 26 juni 2018.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sluit

Mail a friend

  1. Stuur door
  2. Bedankt
Stuur door