Talis verhuist naar Honig-gebouw

Eind 2014 verhuist ons kantoor van de Wezenlaan naar het voormalig Honig-gebouw in het Waalfront. Wij kiezen ervoor om ons te huisvesten op een locatie waar de komende jaren veel moet gebeuren: rondom de Waal in het Waalfront en de Waalsprong. Talis huurt het kantoor op het Honigcomplex voor een periode van tien jaar.

Het huidige kantoor aan de Wezenlaan in Nijmegen past niet bij de manier waarop wij steeds meer werken: flexibel en in verbinding met elkaar, klanten en samenwerkingspartners. Bovendien is het pand te groot en zijn er te weinig parkeerplaatsen. Uitgebreid onderzoek toont aan dat verhuizen goedkoper is dan ingrijpend verbouwen. En nieuwbouw is met zo veel leegstaande kantoorruimtes in de stad geen optie voor ons als maatschappelijke organisatie.

De locatie

Het Honigkantoor heeft een passende uitstraling, sober en doelmatig. Er zijn relatief weinig aanpassingen nodig om het pand gebruiksklaar te maken. Talis gaat deze werkzaamheden zelf uitvoeren. Ook de locatie, midden in het gebied waar de aankomende jaren veel gebouwd wordt, past bij de visie van Talis volgens Ronald Leushuis, directeur vastgoed. “De keuze was een locatie in een wijk waar Talis veel bezit heeft of waar we de aankomende jaren gaan bouwen. Uiteindelijk hebben we de knoop doorgehakt en gezegd: we willen aanwezig zijn waar het gaat gebeuren”. Bestuurder Walter Hamers vult aan: “Er ligt een grote opgave voor de woningmarkt aan beide zijden van de Waal. We willen met sociale huurwoningen meebouwen aan de stad, dat doen we graag samen met anderen. En dat kan uitstekend op deze plek aan de Waal”.

Bereikbaarheid

Voor onze klanten wijzigt er voorlopig niets. Wij informeren iedereen tijdig over onze bereikbaarheid op het moment dat de definitieve verhuisdatum bekend is. De verhuizing naar het Honigcomplex betreft het kantoor in Nijmegen. In Wijchen blijft de vestiging met de onderhoudsmedewerkers op de Vijverlaan bestaan. Ook houdt Talis in Wijchen voor haar klanten een baliefunctie. Deze verhuist echter op 2 juni van het Europaplein naar het gemeentehuis van Wijchen.

Sluit

Mail a friend

  1. Stuur door
  2. Bedankt
Stuur door