(024) 352 39 11

Wij zoeken een adviseur planning & control (36 uur per week)

Word jij enthousiast van risicomanagement en het opstellen en uitvoeren van audits? Heb je daarnaast affiniteit met de planning- en control cyclus? Dan ben jij de Adviseur Planning & Control die wij zoeken. Kom jij het team Bedrijfsvoering van Talis versterken?

De organisatie
Een fijne, betaalbare woning en woonomgeving is een basisbehoefte voor iedereen. Dat is waar Talis met hart en ziel in gelooft en daar werken ze elke dag met elkaar aan. Als woningcorporatie bouwt, verhuurt en beheert Talis zo’n 15.500 woningen in de regio Nijmegen en Wijchen. Talis zorgt op die manier voor passende, betaalbare, toekomstbestendige woningen in goed functionerende wijken. En dat alles in combinatie met goede zorg. Talis helpt om buurten socialer te maken. Dat doen ze niet alleen, want er is intensieve samenwerking met andere maatschappelijke organisaties als gemeenten en zorg- en welzijnsinstellingen. Altijd in een gezonde balans tussen sociaal belang en verantwoord ondernemerschap.

Wil jij met jouw werkzaamheden bijdragen aan goed en betaalbaar wonen in leefbare wijken? Ben je daarnaast voor jezelf op zoek naar een goede werk en privé balans maar wil je tegelijkertijd wel een inhoudelijk interessante functie? De kans is groot dat deze rol dan goed bij je past! Wil je weten wat Talis nog meer doet? Bekijk dan ook eens onderstaande video.

Het team
In het team Bedrijfsvoering (circa 28 fte) zijn de teams ICT, Control, Administratieve functies en Facilitaire zaken samengevoegd tot één team. Hierdoor zijn de vier belangrijke rollen in de informatiehuishouding van Talis bij elkaar gebracht. Het team Bedrijfsvoering levert vanuit die positie een bijdrage aan de visie, missie en doelstellingen van Talis door te zorgen voor adequate huisvesting, interne en externe informatievoorziening, verantwoording en bedrijfseconomische analyses en advies.

Hoe ziet je rol eruit?
De functie van adviseur Planning en Control is veelzijdig en uitdagend. In deze functie ben jij namelijk de expert op het gebied van risicomanagement en stel je zelf audits op en voert ze ook uit. Je brengt risico’s in kaart en classificeert deze om de impact op de organisatie te kunnen inschatten. Je bevindingen koppel je terug aan o.a. bestuur en management en je doet verbetervoorstellen. Daarnaast ondersteun je het proces van de jaarlijkse controles door de externe accountant. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en onderhouden van het intern audit jaarplan en het tijdig en kwalitatief goed uitvoeren van de controles. Op basis van de uitkomsten adviseer jij het managementteam over procesaanpassingen en verbeteringen en je bewaakt de opvolging van jouw adviezen. Ook ondersteun je het management bij het beschrijven van processen, procedures en bevoegdheden (de administratieve organisatie).

Kortom; je komt met initiatieven om de kwaliteit van de bedrijfsvoering in alle opzichten te verbeteren. Je geeft adviezen over onderwerpen die de kwaliteit van de organisatie in het algemeen en risico’s in het bijzonder betreffen. De inhoud van de rol is breed en team-overstijgend, wat betekent dat je met stakeholders binnen de hele organisatie te maken krijgt. Je zoekt daarom continu en proactief de verbinding op met collega’s binnen control, facilitair en ICT maar ook met de overige bedrijfsonderdelen.

De ideale kandidaat?
Dat is iemand met grote affiniteit met het in kaart brengen van risico’s en processen. Je zoekt de verbinding met collega’s gemakkelijk op en weet ze in beweging te krijgen wanneer je relevante informatie van hen nodig hebt. Je bent iemand die hard op de inhoud is en zacht op de relatie. Je hebt daarnaast een kritische en objectieve blik en bent in staat op basis van audits heldere rapporten te maken en anderen te adviseren over de beheersing van risico’s. Je stelt verbeteringen centraal en weet met jouw communicatieve vaardigheden anderen mee te nemen in je verhaal. Digitale systemen waar je niet eerder mee hebt gewerkt maak je jezelf makkelijk eigen en je initieert procesverbeteringen als je denkt dat het efficiënter kan. Je werkt graag in een omgeving waar een groot maatschappelijk belang gediend wordt en waar je tegelijkertijd een goede balans hebt tussen werk- en privé. Ook beschik je minimaal over HBO werk- en denkniveau en heb je enkele jaren ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie. Ervaring buiten de woningcorporatie-sector is van harte welkom!

Wat kun je van Talis verwachten?

 • Een uitdagende functie bij een sociale organisatie waar goed werkgeverschap hoog in het vaandel staat;
 • Veel autonomie en de mogelijkheid om je rol naar eigen inzicht in te delen;
 • Een jaarcontract, direct gevolgd door een vast contract bij goed functioneren;
 • Een fulltime werkweek van 36 uur per week. Wil je minder uren werken? Geen probleem, dat is bespreekbaar;
 • Salaris in schaal I van de cao Woondiensten (min € 3.629 – max € 4.772 bruto per maand). vanaf 1 januari 2023 komt hier een verhoging bij van 2,4%;
 • 8% vakantiegeld, 4% eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling;
 • 4 weken vakantie om jezelf op te laden (je kan zelfs extra dagen bijkopen);
 • Reiskostenvergoeding en/of thuiswerkvergoeding;
 • Uitstekende thuiswerkfaciliteiten waaronder een persoonlijk budget om een thuiswerkplek in te richten zoals bureaustoel en een zit-/sta bureau;
 • Een laptop en telefoon;
 • Volledig hybride werken en de mogelijkheid om 4×9 uur te werken;
 • Een persoonlijk loopbaan-ontwikkelbudget;
 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen;
 • Mogelijkheid tot het ruilen van secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Lekkere koffie in het Grand Café, verschillende werklocaties, leuke collega’s en spannende personeelsactiviteiten.

Sollicitatieprocedure
Voor de invulling van deze positie werken we samen met Controlyse. Wil je meer inhoudelijke informatie over de rol, neem dan contact op met Leon Kippersluis (Business Manager) via +31653483279. Direct enthousiast? Stuur dan je cv naar Lkippersluis@controlyse.nl en dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak in voor een kop koffie!