(024) 352 39 11

Voor het team Bedrijfsvoering zijn we op zoek naar een adviseur Planning & Control (32 - 36 uur per week)

Medewerker Jessica van Heeswijk aan het woord:

“De afgelopen 7 jaar heb ik met veel plezier gewerkt in de functie van adviseur planning & control. Corporaties staan voor fikse uitdagingen: het woningvoorraad verduurzamen, nieuwe woningen bouwen, huisvesting van mensen die extra ondersteuning nodig hebben, leefbaarheid verbeteren.

Dit is bij uitstek een functie waarbij de harde kant van de cijfers en de zachte sociale kant samen komen. Voor mij is het nu tijd om een mooie vervolgstap binnen Talis te maken, ben jij degene die deze uitdagende functie van mij overneemt?”

Wat ga je bij ons doen?
Je krijgt bij ons een veelzijdige en uitdagende functie. Je zorgt als adviseur control voor het samenstellen en analyseren van (bedrijfseconomische) informatie. Je stelt op basis van deze informatieanalyses en adviezen op waardoor een effectieve besluitvorming mogelijk is. Die bijdrage lever je op verschillende afzonderlijke thema’s (bijvoorbeeld vastgoed, verhuur en leefbaarheid), en ook op het gebied van de planning- en controlcyclus en externe verantwoording. Denk daarbij aan de begroting, de managementrapportages en de jaarrekening. De werkzaamheden zijn vaak team overstijgend.

Wie zoeken wij?
Je beschikt minimaal over een HBO werk- en denkniveau. Ook heb je minimaal enkele jaren ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie. Dat mag ook buiten de woningcorporatiesector zijn. Je hebt een grote affiniteit met cijfers. Je kunt als geen ander cijfermateriaal samenstellen en bent in staat op basis van (cijfer-)data begrijpelijke analyses te maken en anderen hierover te adviseren. Computerprogramma’s waar je niet eerder mee hebt gewerkt maak je jezelf makkelijk eigen. Je communicatieve en contactuele vaardigheden zijn sterk ontwikkeld en je bent flexibel en stressbestendig. Je bent initiatiefrijk, kunt je eigen werk goed plannen en organiseren en je werkt nauwkeurig en zorgvuldig.

Wie zijn wij?
Een fijne, betaalbare woning en woonomgeving is een basisbehoefte. Wil jij bijdragen aan goed en betaalbaar wonen in leefbare wijken? Dan past deze functie helemaal bij jou. Wil je weten wat we nog meer doen? Bekijk dan de video.

 

In het team Bedrijfsvoering (circa 30 fte) zijn de teams ICT, control, facilitaire zaken en uiteenlopende administratieve functies samengevoegd tot één team. Hierdoor zijn de vier belangrijke rollen in de informatiehuishouding van Talis in één team bij elkaar gebracht. Het team Bedrijfsvoering levert vanuit die positie een bijdrage aan de visie, missie en doelstellingen van Talis. De afdeling Bedrijfsvoering zorgt voor adequate huisvesting, interne- en externe informatievoorziening, verantwoording en bedrijfseconomische analyses en advies.

Wat kun je van ons verwachten?

· een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar (bij goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd);
· een functie van 32 tot 36 uur per week, afhankelijk van jouw wensen;
· salaris in schaal I van de cao Woondiensten (min € 3.716 – max € 4.887 bruto per maand);
· bij Talis werken we hybride en om dit goed te faciliteren verzorgen wij thuiswerkfaciliteiten       zoals een laptop, telefoon, bureau en bureaustoel;
· een jaarlijks loopbaanontwikkelbudget waar je zelf invulling aan mag geven maar ook   bedrijfsbrede opleidingen en trainingen;
· 8% vakantiegeld en 4% eindejaarsuitkering;
· bij een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 189,8 vakantie-uren, via ons     cafetariasysteem is het mogelijk extra uren bij te kopen;
· reiskostenvergoeding en/of thuiswerkvergoeding;
· lekkere koffie in ons Grand Café op de Boekweitweg waar we samenwonen met Bindkracht 10   en DZN

Wil je meer inhoudelijke informatie, neem dan contact op met Auke Jacobs, manager bedrijfsvoering, telefoon 024 352 3466. Reageren kan op verschillende manieren, kies wat het beste bij jou past. Een filmpje kun je via what’s app sturen naar 06 – 50 69 60 18 of gewoon nog old skool een motivatiebrief en curriculum vitae per mail naar vacature@talis.nl, ter attentie van Auke Jacobs.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen we niet op prijs.