(024) 352 39 11

Wij zoeken een communicatiemedewerker (24 uur per week)

Wil jij impact hebben op de veiligheid van onze woningen? Bij Talis krijg je de kans je verder te ontwikkelen en tegelijkertijd te werken aan de beheersing en de preventie van de risico’s rondom brandveiligheid. Nieuwsgierig naar de functie van Regisseur Brandveiligheid? Lees dan snel verder!

Wat hebben wij te bieden?

 • in eerste instantie een jaarcontract met de intentie tot verlenging;
 • een functie van 24 uur per week;
 • salaris in schaal H van de cao Woondiensten, (vanaf € 3.327 tot maximaal € 4.098). Het salaris is altijd passend bij jouw kennis en ervaring. Vanaf 1 januari 2023 komt hier een verhoging bij van 2,4%;
 • 8% vakantiegeld, 4% eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening;
 • reiskostenvergoeding en/of thuiswerkvergoeding;
 • genoeg vakantiedagen om jezelf op te laden;
 • uitstekende thuiswerkfaciliteiten waaronder een persoonlijk budget om een thuiswerkplek in te richten zoals bureaustoel en een zit-/sta-bureau;
 • Hybride werken met daarbinnen de mogelijkheid 4×9 uur te werken;
 • een persoonlijk loopbaanontwikkelbudget;
 • mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.
 • mogelijkheid tot het ruilen van secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • goede koffie, verschillende werklocaties en leuke collega’s.

Wat ga je bij ons doen?
Als medewerker communicatie werk je actief mee aan de interne en externe communicatie van Talis. Een dag in deze functie is divers en kan er als volgt uitzien: Je ondersteunt je collega’s van het communicatieteam bij een intern of extern project. Je overlegt met een collega en bedenkt een creatieve communicatie-uiting en gaat bijvoorbeeld aan de slag met een filmpje. Je ontvangt een bericht, kijkt dit na, herschrijft het waar nodig en plaatst het vervolgens op de website en op onze social mediakanalen. Je houdt onze website actueel en je helpt mee bij de organisatie van een evenement in één van onze wooncomplexen of bij een huurdersbijeenkomst. Je schrijft een bericht voor ons intranet aan de hand van informatie die je van een collega hebt gekregen. Ook schrijf je mee aan (nieuws-)brieven voor onze huurders. Je houdt de communicatie mailbox in de gaten, deelt nieuwsartikelen uit de media en social media.

Wie ben je?
Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt al een aantal jaren schrijfervaring opgedaan. Het liefst bij een corporatie. Je hebt een vlotte pen en je bent een organisatietalent. Verder heb je affiniteit met social media. Je communicatieve, contactuele en schrijfvaardigheden zijn sterk ontwikkeld en je bent flexibel en stressbestendig. Je bent initiatiefrijk, kunt je eigen werk goed plannen en organiseren en je werkt zorgvuldig.

Wie zijn we?
Een fijne, betaalbare woning en woonomgeving is een basisbehoefte. Wil jij bijdragen aan goed en betaalbaar wonen in leefbare wijken? Dan past deze functie helemaal bij jou. Wil je weten wat we nog meer doen? Bekijk dan eens Wij zijn Talis – YouTube

De medewerker communicatie is onderdeel van het team Advies en Ondersteuning. Ook adviseurs beleidsontwikkeling, P&O, Inkoop en Juridisch zaken zijn je collega’s in dit team. In het communicatieteam werk je samen met een junior communicatieadviseur, twee communicatieadviseurs en een bestuursadviseur communicatie.

Sollicitatieprocedure
Wil je meer inhoudelijke informatie, neem dan contact op met Jurre Engbers, een van de twee communicatieadviseurs. Je bereikt hem telefonisch op 024 352 38 14. Ben jij de kandidaat die wij zoeken en ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae voor 15 november aanstaande per mail naar vacature@talis.nl, ter attentie van Truus van der Sanden. De gesprekken staan gepland op 21 november aanstaande in de middag. Houd hier rekening mee in je agenda.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen we niet op prijs.