Wij zoeken een technisch kwaliteitsmedewerker (36 uur per week)

Wil jij betrokken zijn bij alle nieuwbouwprojecten van Talis en ondertussen pionieren in een nieuwe functie? Bij Talis krijg je de kans je verder te ontwikkelen en om te werken aan de woningnood als technisch kwaliteitsmedewerker.

Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Wat ga je bij ons doen?
Als technisch kwaliteitsmedewerker richt je je op de kwaliteitsborging van onze nieuwbouwprojecten. Wij leggen veel verantwoordelijkheden neer bij onze (onder)aannemers. Daarvoor moeten ze wel kwaliteitsplannen overleggen. Jij beoordeelt en toetst die en zorgt samen met de projectmanager en projectleider dat de gewenste kwaliteit aantoonbaar geleverd wordt. Als technische kwaliteitsmedewerker ben je betrokken bij meerdere projecten tegelijkertijd. Hierin werk je zelfstandig en heb je een belangrijke signaleringsfunctie. Je schakelt met collega’s, aannemer, onderhoudspartners en andere externe partijen. Je ziet kansen en mogelijkheden tot nieuwe samenwerkingsverbanden of verbeterpunten in de samenwerking. Je staat stevig in je schoenen maar je staat open voor nieuwe perspectieven.

Wat heb jij in huis?
Je hebt enige werkervaring in een soort gelijke functie en je begrijpt dat dit een andere vorm van toezicht vraagt dan de traditionele opzichter. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt kennis van wet- en regelgeving op bouwkundig gebied en kwaliteitsborging en weet hoe je hierover moet rapporteren. Daarnaast vind je het leuk om mee te bouwen aan deze nieuwe functie.

Wat bieden wij?

 • Een jaarcontract, direct gevolgd door een vast contract;
 • een functie van 36 uur per week. Wil je minder uren werken? Geen probleem, dat is bespreekbaar;
 • salaris in schaal H van de cao Woondiensten, (vanaf € 3.327 tot € 4.098 voor nieuwkomers in de sector en maximaal € 4.230 als je al bij een corporatie werkt). Het salaris is altijd passend bij jouw kennis en ervaring;
 • 8% vakantiegeld en 4% eindejaarsuitkering;
 • reiskostenvergoeding en/of thuiswerkvergoeding;
 • genoeg vakantiedagen om jezelf op te laden;
 • uitstekende thuiswerkfaciliteiten waaronder een persoonlijk budget om een thuiswerkplek in te richten zoals bureaustoel en een zit-/stabureau;
 • Hybride werken en de mogelijkheid 4×9 uur te werken;
 • een persoonlijk loopbaanontwikkelbudget;
 • mogelijkheid tot het volgen van opleidingen
 • mogelijkheid tot het ruilen van secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • goede koffie, verschillende werklocaties en leuke collega’s

Wie zijn wij?

Een fijne, betaalbare woning en woonomgeving is een basisbehoefte. Wil jij bijdragen aan goed en betaalbaar wonen in leefbare wijken? Dan past deze functie helemaal bij jou. Wil je weten wat we nog meer doen? Bekijk dan eens Wij zijn Talis – YouTube

Het team Vastgoed bevindt zich samen met haar ketenpartners in een leerproces van ketenintegratie. Om grip te houden op de onderhoudslasten is de methodiek van Resultaat Gericht Samenwerken (RGS) geïntroduceerd als nieuwe vorm van opdrachtgeverschap. Talis is op weg van directief opdrachtgeverschap naar een open houding, waarbij gezamenlijk met de betrokken partners scenario’s worden opgesteld ten behoeve van de instandhouding van onze complexen voor langere tijd. RGS vraagt een andere cultuur en een andere manier van werken, zowel binnen Talis als bij de partners.

Heb je interesse?
Wil je meer inhoudelijke informatie, neem dan contact op met Michel Pott (projectmanager nieuwbouw) of na 29 augustus met Ron van de Molengraft (manager vastgoed) op telefoonnummer (024) 352 39 11. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.talis.nl.

Ben jij de kandidaat dat wij zoeken en ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae voor 7 september 2022 per mail naar vacature@talis.nl, ter attentie van Truus van der Sanden. De gesprekken staan gepland op 14 september 2022 (vroeg) in de ochtend. Houd hier rekening mee in jouw agenda.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen we niet op prijs.