(024) 352 39 11

De Elft – Hart van de Waalsprong

Hart van de Waalsprong is het nieuwste onderdeel van de wijk Hof van Holland (Nijmegen-Noord). Hier bouwen we 51 sociale huurwoningen. In het Hart van de Waalsprong komen in totaal 500 koop- en huurwoningen. 101 hiervan zijn zijn sociale huurappartementen. De overige 50 sociale huurappartementen zijn van Portaal.

AI Blok E

51 appartementen van 50m2
In woongebouw Elft (Blok E) verhuren we 51 sociale huurappartementen. 48 appartementen hebben een oppervlakte van ongeveer 50m2. De drie andere appartementen zijn 65m2 groot. De appartementen verhuren we via Entree en hebben een nettohuurprijs van €633,25 (prijspeil 2022).

De Elft
De Elft is een van de zeven woongebouwen van Hart van de Waalsprong. De Elft ligt naast Woongebouw Aaron dat begin 2022 wordt opgeleverd. Onder in het gebouw komt een grote Albert Heijn. Ook wordt er een parkeerdek gerealiseerd in het gebouw. Deze zijn bedoelt voor het winkelend publiek. Talis reserveert 15 parkeerplekken in een ander gebouw voor de bewoners van de 51 appartementen.

Hart van de Waalsprong
Hart van de Waalsprong ligt in de wijk Hof van Holland. De nieuwste wijk van Nijmegen-Noord is gunstig gelegen tussen Spiegelwaal, Graaf Alardsingel en spoorlijn. Hart van de Waalsprong vormt, zoals de naam al aangeeft, hét woon- en winkelhart van de Waalsprong. De bereikbaarheid is zowel met de auto, fiets en het OV (station Lent ligt op loopafstand) heel goed. Hart van de Waalsprong ligt daarnaast dichtbij de Waal, de uiterwaarden en het centrum van Nijmegen.

In Hart van de Waalsprong komen 500 koop- en huurwoningen (waarvan 100 sociale huurappartementen) en ruim 35 winkelunits met gezellige horecagelegenheden. De nieuwe stadswijk heeft een uitgesproken karakter door zichtbare duurzaamheid, door water en groen, spannende stedelijke architectuur en een opvallend centraal plein. Alles komt samen in het kloppende hart van de Waalsprong.

Planning
De bouw van De Elft startte in november 2021. Dura Vermeer bouwt de appartementen voor ons. De oplevering van het gebouw verwachten we in het vierde kwartaal van 2023.