Planetenstraat

In het ‘oude dorp Hees’ aan de Planetenstraat in Nijmegen (tegenover zwembad West) staat het gebouw Lange Vierhout. Driestroom biedt hier dagbesteding aan mensen die zij ondersteunen. Het gebouw dateert uit de jaren 80 en is functioneel verouderd. Daarom is besloten om het gebouw te slopen en te vervangen door nieuwbouw. In de nieuwe situatie is er, naast zorg- en dagbesteding, ook plek voor beschermd wonen.

Op deze pagina leest u over de nieuwbouwplannen van Driestroom en Talis voor het gebouw Lange Vierhout. Wilt u op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van Giesbers. Dit kunt u doen via de link onderaan deze pagina.


Aan deze afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend. 

Nieuwbouw: 50 studio’s en dagbesteding
Het bestaande pand wordt gesloopt en op dezelfde locatie komt een woonzorgcomplex met 50 studio’s en dagbesteding voor bewoners met een (licht)verstandelijke beperking. Het wordt een comfortabele, toekomstbestendige woonzorgomgeving die weer voldoet aan de eisen van deze tijd.

Planning 
Projectontwikkelaar Giesbers heeft het nieuwbouwplan voor Lange Vierhout ontwikkelt en gaat de nieuwbouw realiseren. Het Definitief Ontwerp is gereed en de aanvraag voor de omgevingsvergunning loopt.

Klankbordgroep omwonenden
Tijdens de uitwerking van de plannen hebben we contact met een klankbordgroep. Hierin zit een afvaardiging van de omwonenden. Met hen zijn we in gesprek over de plannen en het proces.

Meer informatie
Meer actuele informatie leest u op de website van Giesbers hier. U kunt zich via deze site ook inschrijven voor de nieuwsbrief over dit project.