(024) 352 39 11

Rondkomdag woensdag 20 maart

Tips en tricks om rond te komen met een klein budget.

De Rondkomdag is bedoeld voor iedereen die aan het eind van zijn geld nog een stukje maand over heeft. Op deze middag zijn er allerlei organisaties aanwezig die samen met jou op zoek gaan naar een antwoord op jouw financiële vragen.

Talis staat van 15.00 tot 19.00 uur met een stand bij deze 1e Wijchense Rondkomdag in ’t Noorderlicht, Roerdompstraat 76 in Wijchen.

Het is niet alleen een informatiemarkt waar organisaties helpen om samen met de mensen op zoek gaan naar antwoorden en advies op hun vragen, maar hen soms ook direct helpt als dat mogelijk is. Daarnaast zijn er kraampjes waar je tips en tricks krijgt over hoe je het leuker kan hebben met een klein budget. Denk aan goedkope boodschappen, ideeën voor activiteiten, hoe kun je je kinderen laten sporten, een leuk, goedkoop kinderfeestje organiseren of waar kun je goedkoop je spullen repareren. Ook gaan we met z’n allen een wensboom maken met tips, ideeën en wensen waar iedereen iets aan heeft.

De Rondkomdag is naast leerzaam, ook gewoon leuk. Je kunt je kinderen rustig meenemen want er zijn volop kinderactiviteiten, naast workshops en activiteiten voor volwassenen. Er zijn lekkere hapjes en aan het eind van de middag is er voor iedereen een gratis maaltijd. Voor de eerste 100 bezoekers is er ook nog een goed gevulde goodie bag met daarin de nodige verrassingen.

Voor meer informatie: kijk op de Facebookpagina van Rondkomdag en/of neem contact op met Hans Bussink van Meer voor Mekaar via h.bussink@meervoormekaar.nl.