(024) 352 39 11

Spreekuren (inmiddels gestopt*) en Talis on tour in Wijchen Noord

Heeft u een leuk idee voor uw wijk? Wilt u weten of uw huis aangepast kan worden als u ouder wordt? Heeft u vragen over wat we eigenlijk doen met uw huur? Of wilt u over iets anders in gesprek met Talis? U kunt natuurlijk altijd bellen of een afspraak maken. Maar u kunt ook zonder afspraak langskomen op een van onze spreekuren*. Bovendien beginnen we met Talis on tour.

Jessy (wijkbeheerder bij Talis) vertelt: “Talis houdt vanaf februari op drie verschillende locaties in Wijchen spreekuur*. In de ontmoetingsruimte van ’t Voorin (Homberg 2902), in de hal van Meander (Passedwarsstraat 69B) en bij het Sociaal Wijkteam in t Noorderlicht (Roerdompstraat 76). Huurders uit de omgeving kunnen dan langskomen en al hun vragen stellen, bijvoorbeeld over onderhoud, dienstverlening of leefbaarheid in de wijk. Eigenlijk is alles bespreekbaar. Gewoon even kennis maken met mij als wijkbeheerder kan ook.

Talis on tour
Bovendien staan we op 12, 19 en 26 februari met onze Talisbus op de parkeerplaats tussen ’t Noorderlicht en winkelcentrum Tunnelweg, onder het mom Talis on tour. Alle bewoners uit de wijk – huurder of geen huurder – kunnen ook daar spontaan langskomen voor een kop koffie en een gesprek. En ook dan is alles bespreekbaar. We zijn benieuwd naar wat er allemaal leeft in de wijk.

Als we merken dat Talis on tour een succes is, gaan we dit ook organiseren op andere locaties in Wijchen Noord en Wijchen Zuid. Dus mensen uit Wijchen komen onze bus waarschijnlijk nog op veel meer verschillende plekken tegen.”

Heeft u ook een vraag voor Talis? Klik onderstaand voor alle spreekuur locaties/tijden in Wijchen Noord. U kunt ook contact opnemen met Talis via (024) 352 39 11 en welkom@talis.nl.

* Toevoeging op 8 mei 2019: we zijn gestopt met de spreekuren, omdat er te weinig animo voor was. Natuurlijk staan onze wijkbeheerders altijd voor u klaar, dus u kunt op verschillende manieren contact met hen opnemen.