(024) 352 39 11

Start verhuur appartementen Alba

Op 15 mei start de verhuur van de 27 appartementen via Entree. Het nieuwe woongebouw Alba ligt midden de wijk Valendries in Wijchen. Naast de 25 appartementen voor senioren zijn er ook twee appartementen voor mensen met een indicatie voor een levensloopbestendige woning. De oplevering staat gepland voor na de zomer.

Alba ligt op de hoek van de Lindenstraat en de Meidoornstraat. In drie woongebouwen vindt u hier 27 appartementen met allemaal een eigen woonkamer, keuken, badkamer en twee slaapkamers. Daarnaast heeft elke woning een eigen terras of balkon. Op de begane grond komt een ontmoetingsruimte voor zowel de bewoners van Alba als voor de mensen uit de buurt. Hier kunnen mensen uit de buurt elkaar ontmoeten en activiteiten organiseren.

Bewoners uit Valendries en Uilenboom krijgen voorrang op de appartementen
Woont u als 60-plusser in een sociale huurwoning van Talis in Valendries of Uilenboom? Dan krijgt u voorrang op een appartement in Alba. Wij begrijpen dat het fijn is om in uw eigen buurt te kunnen blijven wonen. Op deze manier proberen we de verhuisstap minder groot te maken. Ook zorgen we er hiermee voor dat de doorstroming op gang komt, doordat er weer sociale huurwoningen vrijkomen voor andere mensen.
De voorrangregel geldt niet voor de twee appartementen die Talis verhuurt aan mensen met indicatie van de gemeente voor een levensloopbestendige woning.

Meer informatie over Alba vindt u op deze pagina.