(024) 352 39 11

De verhuur van het eerste gebouw Tango op NDW21 is gestart!

Aankomend jaar bouwen we de nieuwe buurt NDW21 in de Winkelsteeg. Dit doen we niet alleen, maar samen met de andere corporaties in Nijmegen en de gemeente. In zeven gebouwen komen uiteindelijk ruim 500 woningen aan de Nieuwe Dukenburgseweg 21. Deze woningen bieden we aan als studio’s, tweekamerappartementen en driekamerappartementen. De verhuur van het eerste gebouw Tango start op 14 februari via www.entree.nu.

De verhuur van de woningen op NDW21 gebeurt in verschillende fases
Dit betekent dat niet alle woningen tegelijk in de verhuur gaan. De verwachting is dat het eerste gebouw Tango voor de zomer opgeleverd wordt. We laten op een later moment weten wanneer de andere gebouwen in de verhuur gaan. Zorg daarom dat je de komende tijd deze site en entree.nu goed in de gaten houdt.

In het gebouw Tango verhuren we twee- en driekamerappartementen
Deze appartementen zijn bedoeld voor 1- en 2-persoonshuishoudens. De tweekamerappartementen hebben een oppervlakte van ongeveer 40m2 en de driekamerappartementen van ongeveer 60m2. De driekamerappartementen in Tango komen beschikbaar voor zowel de sociale huur als voor de middeldure huur.

De verdeling in gebouw Tango is als volgt:

  • 17 tweekamerappartementen van 40m2
  • 23 driekamerappartementen van 60m2 (sociale huur)
  • 15 driekamerappartementen van 60m2 (middeldure huur)

De sociale huurwoningen verdelen we via loting
Hiermee krijgen ook jongeren, studenten en mensen die met spoed een woning nodig hebben een kans om te wonen op NDW21. Na het sluiten van de advertentie volgt een interessepeiling. Ben je ingeloot? Dan ontvang je een motivatieformulier en vragen we je documenten aan te leveren. Heb jij een goede motivatie en zijn jouw documenten juist en volledig? Dan nodigen wij jou uit voor een intakegesprek.

De middeldure huurwoningen zijn ‘direct te huur’
Er is dus geen sprake van loting, maar van wie het eerst reageert. Ook hierbij volgt nog een interessepeiling en een motivatie. Pas daarna kunnen we zeggen of je de woning wel of niet toegewezen krijgt.

NDW21 wordt een buurt waar mensen oog hebben voor elkaar
Buurtbewoners staan ervoor open om elkaar te ontmoeten en met elkaar activiteiten te organiseren. Als bewoner van NDW21 denk je mee hoe we de leefomgeving prettig voor jou kunnen inrichten. Naast de woningen komen er ook werkruimtes/ateliers voor ondernemers.

Meer informatie over NDW21 vind je op de website.

Het gebied de Winkelsteeg is in ontwikkeling
NDW21 is het eerste project binnen de ontwikkeling van het gebied de Winkelsteeg. De Winkelsteeg wordt een gebied waar meer gewerkt wordt, meer gewoond en waar meer ruimte is voor ontmoeting en ontspanning. Wil je meer weten over de toekomstplannen van de Winkelsteeg? Kijk dan eens op www.winkelsteeg.nijmegen.nl.