(024) 352 39 11

Talis en Bindkracht10 zijn verhuisd

Samen met onze partner Bindkracht10 zijn we vandaag verhuisd naar een nieuw kantoor aan de Boekweitweg 6 in Nijmegen. Het kantoor aan de Waalbandijk is vanaf dit moment niet meer geopend.

 

Fotoboekweitweg6

Door samen te wonen met Bindkracht10 zijn de lijntjes nog korter, wat ten goede komt aan onze samenwerking. Zo kunnen we nog meer van betekenis zijn voor de mensen in de wijk. Bindkracht 10 bestuurder Mohamed El Hamdaoui: “Op de inhoud werken we natuurlijk al samen. Met het samenwonen hopen we dat verder te intensiveren. We hopen dat hier nog meer dynamiek en enthousiasme gaat ontstaan tussen mensen”.

Daar waar het te doen is
“Door met onze mensen en (wijk)kantoren zichtbaar en aanwezig te zijn in buurten en wijken, willen we een bijdrage leveren aan een leefbare stad” aldus Margje Lubbers, bestuurder bij Talis. Daarom ligt ons nieuwe kantoor in een gebied ‘waar het werk te doen is’. Dit deden we al met ons vorige kantoor aan de Waalbandijk. Langs de Waal is een prachtig, groot woon- en leefgebied ontstaan. Met de verhuizing naar de Winkelsteeg komen we op een plek waar, als onderdeel van de Kanaalzone, een grote herontwikkeling plaatsvindt. Volgend jaar staan hier al de eerste woningen van NDW21.

Graag tot snel op onze nieuwe plek!