(024) 352 39 11

Talis in feiten & cijfers 2017

178 nieuwe woningen, 159 medewerkers, grootonderhoud aan 340 woningen, 9.000 zonnepanelen …… Zomaar wat Talis-cijfers uit 2017 die u kunt lezen in ons jaarverslag.

Een jaarverslag is een mooi moment om stil te staan bij waar we als woningcorporatie mee bezig zijn: zorgen voor voldoende woningen met betaalbare huren. Daarbij staan wooncomfort, veiligheid en energieduurzaamheid hoog op onze agenda. Maar we investeren niet alleen in woningen; ook in (samen) wonen en samen leven. Dit doen we mét bewoners. Wat vinden zij belangrijk? De herstructurering van de Kolpingbuurt – waarmee we in 2017 zijn gestart –  is hier een mooi voorbeeld van. Samen met bewoners en samenwerkingspartners zorgen we ervoor dat de Kolpingbuurt een vitale volksbuurt blijft, waar de huidige en nieuwe bewoners beter, betaalbaar en veilig kunnen wonen. Het moet voor alle bewoners een fijne plek zijn, ook voor bewoners die hulpbehoevend zijn. Daarvoor voelen we ons als woningcorporatie verantwoordelijk. Tegelijkertijd vinden we het belangrijk dat bewoners elkaar en ons weten te vinden.

Bent u nieuwsgierig naar waar we ons nog meer voor hebben ingezet in 2017? In ‘Talis in feiten & cijfers‘ vindt u belangrijke punten overzichtelijk op een rijtje.
Het volledige verslag leest u hier: ‘Talis, jaarverslag 2017’.

We wensen u veel leesplezier.