(024) 352 39 11

Te huur: appartementen en eengezinswoningen

De komende tijd komen er maar liefst 143 nieuwbouwwoningen in de verhuur. De verhuur van de eengezinswoningen  in Woenderskamp is inmiddels gesloten. U kunt niet meer reageren.

De appartementen staan vanaf maandag 21 december op Entree!

Een mooie mix in de Rossiaan
We zijn al volop bezig met de bouw van twee gebouwen aan de Properziastraat en de Titiaanstraat. In de Rossiaan komen in totaal 124 appartementen. We verwachten dat deze in het najaar van 2021 opgeleverd worden. We willen een mooie mix van bewoners in De Rossiaan een plek bieden. Daarom verloten we een deel van de woningen (met evenveel kans voor iedereen), verhuren we een deel aan kandidaten jonger dan 28 jaar, komt er een kleinschalige woongroep én verhuren we ook zoals we dat standaard doen, op basis van meettijd.

De verdeling is als volgt:
– 15 appartementen van 50 m2 via loting (vanaf 21 december op Entree);
– 50 appartementen van 43 en 50 m2 voor kandidaten tot 28 jaar* in combinatie met meettijd (vanaf begin 2021 op Entree);
– 49 appartementen van 50 en 75 m2 regulier op basis van meettijd (vanaf voorjaar 2021 op Entree);
– 10 appartementen voor Mindset Wonen (niet op Entree).

Loting
Bij 15 appartementen maakt u kans via loting. Deze woningen hebben een netto huurprijs van € 633,25 (prijspeil 2021). Vanaf 21 december 2020 komen er elke week twee appartementen (per adres in één losse advertentie) op Entree.

Eengezinswoningen
Vlakbij de appartementen bouwen we 31 eengezinswoningen. Deze woningen hebben een netto huurprijs van € 633,25 (prijspeil 2021). De bouw is gestart. We verwachten dat we de woningen in het voorjaar van 2021 opleveren. Twee woningen daarvan zijn rolstoelgeschikt. Alle woningen zijn verhuurd.

Woenderskamp
Woenderskamp is een mooie woonwijk met veel groen en een mix van woningen. Het ligt op 500 meter van NS Station Lent en tegenover Hof van Holland, waar vanaf 2022 een compleet centrum met diverse winkels, horeca, en andere voorzieningen komt. Aan de andere kant grenst Woenderskamp aan de uiterwaarden en het landgoed Oosterhout. Via de bruggen De Oversteek en De Snelbinder zijn Nijmegen-Centrum en Nijmegen-West snel bereikbaar. Onze huurwoningen maken onderdeel uit van een buurt met ook koopwoningen en vrije sector huurwoningen.

Meer informatie
Als u graag op deze mooie plek wil wonen, kunt u elke week op één of meerdere appartementen reageren. Bij de advertenties vindt u meer informatie over de woningen. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de start verhuur van de overige appartementen in 2021? Meldt u zich dan aan voor de interesselijst via nieuwbouw@talis.nl.

*Meer uitleg hierover volgt in een volgende nieuwsbrief. Nog niet aangemeld voor de nieuwsbrief? Dat kan, via nieuwbouw@talis.nl.