(024) 352 39 11

Vraag voortaan zelf een nieuwe badkamer/keuken aan

Nieuwe badkamer of keuken zelf aanvragen.

Talis start met vraaggestuurd onderhoud bij het vervangen van de keuken, badkamer en het toilet. Dit betekent dat we – daar waar dat kan – huurders voortaan vragen zelf een aanvraag te doen. Tot nu toe bepaalde Talis wanneer iemand een nieuwe keuken, badkamer of toilet kreeg, meestal in combinatie met onderhoud aan de rest van de woning of in de buurt.

Hoe fijn het ook is om bijvoorbeeld een nieuwe keuken te krijgen: op de bijbehorende werkzaamheden komen niet altijd even goed uit. Misschien vindt u uw keuken nog prima, of vindt u juist dat u te lang moet wachten. Daarom vraagt Talis haar huurders voortaan zelf een aanvraag in te dienen op een moment dat het de bewoner het beste uitkomt.

Uiteraard moet de aanvraag aan bepaalde voorwaarden voldoen. Zo wordt een keuken in principe vervangen als deze 20 jaar of ouder is. Voor een badkamer of toilet geldt een leeftijd van 25 jaar. Een medewerker van Talis komt de aanvraag beoordelen. Als de aanvraag is goedgekeurd, maakt de aannemer vervolgens een afspraak. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Een aanvraag voor een inspectie kunt u indienen via de site. U leest hier ook meer informatie.