(024) 352 39 11

Woenderskamp appartementen

Welkom op de informatiepagina van onze appartementen in Woenderskamp. Hier vindt verschillende informatie over uw woning en de apparaten in de woning. Voor vragen verwijzen we u graag naar de veelgestelde vragen. Staat u vragen er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Voor reparaties, vragen of defecten kunt u contact opnemen met Talis. Mail daarvoor naar welkom@talis.nl, onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer en een omschrijving en foto’s van de klacht. U kunt ons ook bereiken via ons telefoonnummer (024) 352 3911.

Gebruikershandleiding

We hebben een gebruikershandleiding opgesteld voor het gebruik van allerhande zaken in en om de woning. Neem deze goed door; voor, tijdens en na de verhuizing. Het bevat waardevolle informatie voor het in gebruik nemen van uw woning. Bewaar deze link goed, of sla het document op op uw telefoon, laptop of tablet.

Download handleiding

Informatie over ruimtes en apparatuur

Via de linkjes hieronder kunt u filmpjes bekijken of kan u meer lezen over het gebruik van diverse zaken in de woning.

Keuken:

Gang:

Woonkamer

Slaapkamer

Brochure

Voor meer informatie over het project kunt u de brochure bekijken door op deze link of op het plaatje hieronder te klikken. U kunt de brochure ook als pdf downloaden onderaan deze pagina. We adviseren de brochure te openen in Google Chrome, Safari of Edge.

Omgeving van uw woning

Via de onderstaande link vindt u achtergrondinformatie over de omgeving van uw nieuwe woning in Woenderskamp.

Achtergrondinformatie 

Verandering aanbrengen

Wij vinden het belangrijk dat u uw woning naar eigen inzicht kunt veranderen. Het is uw woning en daar mag u een fijn thuis van maken. Daarbij moet u zich wel aan een aantal spelregels houden. Die leest u hier.

Meer weten?

Hier  vindt u de veel gestelde vragen over de woningen en het project. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via (024) 352 39 11 of via welkom@talis.nl.