(024) 352 39 11

Woenderskamp eengezinswoningen

Welkom op de informatiepagina van onze eengezinswoningen in Woenderskamp. Hier vindt verschillende informatie over uw woning en de apparaten in de woning. Voor vragen verwijzen we u graag naar de veelgestelde vragen. Staat u vragen er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Voor reparaties, vragen of defecten kunt u contact opnemen met Talis. Mail daarvoor naar welkom@talis.nl, onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer en een omschrijving en foto’s van de klacht. U kunt ons ook bereiken via ons telefoonnummer (024) 352 3911

Operatie Steenbreek

Het is zover: je hebt de sleutel van je nieuwe woning! We wensen je veel succes én plezier in je nieuwe woning in Woenderskamp. Een mooi moment om te beginnen met een groene tuin! Want in een groene tuin kan het regenwater gemakkelijk wegzakken in de grond. En bomen en struiken zorgen ervoor dat je tuin (en je huis!) koeler blijft in de zomer. Om u een handje te helpen hebben we samen met Operatie Steenbreek hebben we twee onderhoudsarme tuinen ontworpen voor uw woning. In de brochure hieronder vindt u meer informatie over het project en hoe u kan meedoen.

Brochure Operatie Steenbreek

Belangrijk: aanmelden zonnepanelen

Uw woning heeft zonnepanelen. Voor het terugleveren van de door u opgewekte energie is het van belang dat u bij uw energieleverancier aangeeft dat u zonnepanelen heeft. Daarnaast heeft uw energieleverancier gegevens nodig om te salderen of een terugleververgoeding te berekenen.

Vraagt u voor zekerheid bij uw energieleverancier na of zij u al aangemeld hebben bij het landelijk portaal van netbeheerders. Als dit niet het geval is dan kunt u dit zelf doen. Aanmelden kan eenvoudig en snel via de landelijke website www.energieleveren.nl. Voor het aanmelden heeft u uw installatiegegevens (type installatie, vermogen etc.) nodig:

  • Merk omvormer:  Growatt
  • Type omvormer: String omvormer
  • Vermogen van omvormer: 1650W
  • Aantal zonnepanelen: 6
  • Vermogen per paneel:  320Wp
  • Opslag: Nee

Gebruikershandleiding

We hebben een gebruikershandleiding opgesteld voor het gebruik van allerhande zaken in en om de woning. Neem deze goed door; voor, tijdens en na de verhuizing. Het bevat waardevolle informatie voor het in gebruik nemen van uw woning. Bewaar deze link goed, of sla het document op op uw telefoon, laptop of tablet.

Download gebruikershandleiding

Informatie over ruimtes en apparatuur

Via de linkjes hieronder kunt u filmpjes bekijken of kan u meer lezen over het gebruik van diverse zaken in de woning.

Keuken

Gang – meterkast

Woonkamer

Zolder

Rookmelder

Ook de plattegronden zijn te downloaden:

Brochure

Voor meer informatie kunt u de brochure bekijken door op deze link of op het plaatje hieronder te klikken. U kunt de brochure hieronder ook als pdf downloaden.

Brochure Woenderskamp

Verandering aanbrengen

Wij vinden het belangrijk dat u uw woning naar eigen inzicht kunt veranderen. Het is uw woning en daar mag u een fijn thuis van maken. Daarbij moet u zich wel aan een aantal spelregels houden. Die leest u hier.

Meer weten?

Hier vindt u de veel gestelde vragen over de woningen en het project. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via (024) 352 39 11 of via welkom@talis.nl.

 

Brochure Woenderskamp