Locatie en voorzieningen

Hof van Holland ligt tussen Woenderskamp en de uiterwaarden van de Waal. In de nieuwe wijk openen in 2023 de eerste winkels van Hart van de Waalsprong, een compleet centrum met allerlei winkels, twee supermarkten, lunchcafés, restaurants en andere voorzieningen.

308 Talis 01 Aaron Voorzijde C

Het winkelcentrum een duurzaam karakter en wordt het eerste energieneutrale winkelcentrum van Nederland. Tot die tijd kunt u in de buurt uw boodschappen doen bij een tijdelijke, grote supermarkt. In het nabijgelegen Lent en Oosterhout kunt u terecht voor een drogist, horeca en de polikliniek van het CWZ. Vlakbij Aaron opent – waarschijnlijk al in de loop van 2022 – de Sporthal-Plus: een multifunctioneel voorzieningencentrum waar gezondheid, welzijn, sport en beweging centraal staan. Onder één dak vindt u daar een huisartsenpraktijk, apotheek, fysiotherapie plus allerlei recreatieve sporten, horeca, een wedstrijdtribune en het Sociaal Wijkteam.

Hof van Holland is goed bereikbaar met de auto via de Graaf Alardsingel en heeft uitstekende OVverbindingen. U woont op 500 meter van NS Station Lent. Met de fiets bent u in ongeveer 10 minuten in Nijmegen-Centrum en Nijmegen-West.

Pagina delen: