167 sociale huurwoningen

In Hof van Holland (Nijmegen-Noord) direct naast station Lent bouwen we Magnus. Een woontoren met maar liefst 167 appartementen. Het gebouw staat op een goed bereikbare plek (met auto, fiets, bus en trein) en ligt dichtbij het Hart van de Waalsprong met al haar winkels en horecagelegenheden.

Appartementen zeer geschikt voor starters en 1- of 2-persoonshuishoudens
We bieden appartementen aan van verschillende groottes en prijzen. Van Wijnen bouwt het nieuwe gebouw voor ons. Verder is het gebouw ontworpen door Moke Architecten.  De verhuur van de  167 appartementen start eind 2024. De verwachting is dat we eind 2025 het gebouw aan de nieuwe huurders opleveren.

Indrukkend gebouw van 50 meter hoog
Magnus is een Scandinavische jongensnaam en betekent ook wel ‘groot’. Een passende naam voor de grote, hoge woontoren. Het gebouw krijgt verspringende woonlagen, unieke metselverbanden en een groen dak.

Verschillende gemeenschappelijke voorzieningen 
Op de 13e verdieping komt een huiskamer, waaraan een dakterras grenst met een prachtig uitzicht over Nijmegen. Op de begane grond is ook een gemeenschappelijke binnenruimte met aangrenzend een terras. Hier vind je ook een wascafé, een plek waar met gemeenschappelijke wasmachines  waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten.