Havenkade

77 appartementen aan de Havenkade
Tussen de Weurtseweg en de Waalhaven komt de Havenkade. De Havenkade is onderdeel van de gehele herontwikkeling van het Waalkwartier in Nijmegen-West. Het complete nieuwbouwproject bestaat uit acht woonblokken. Vijf daarvan zijn bestemd voor sociale huur en er worden zowel voor Talis als Portaal appartementen gebouwd.

Havenkade

De Havenkade ligt vlakbij de Nijmeegse binnenstad en het centrum en middenin een dynamische en levendige wijk. Wij maken hier 77 appartementen. Op de begane grond zijn de bergingen en is er een grote fietsenstalling. Bovendien zijn er 35 parkeerplaatsen beschikbaar. Ook is er een gezamenlijke binnentuin. Deze riante binnentuin verbindt de verschillende woonblokken met elkaar. Elke bewoner mag gebruikmaken van deze tuin. De woningen die aan de tuin grenzen krijgen hier een privéterras. De tuin heeft een doorkijk op het water en is toegankelijk vanaf de dijk.

17 appartementen van 50 m2 met slaapkamer
De appartementen hebben een woonkamer met open keuken en één slaapkamer. De appartementen krijgen een netto huurprijs van €633,25 (prijspeil 2021).

45 studio’s van 50 m2
Deze studio’s hebben één ruimte voor wonen en slapen. Ze hebben een netto huurprijs van €546,26 (prijspeil 2021).

12 studio’s van 43 m2
Deze studio’s liggen op de bovenste verdieping. Ze hebben één ruimte voor wonen en slapen. Ze hebben een netto huurprijs van €546,26 (prijspeil 2021).

3 tweelaagse appartementen van 80 m2
Deze maisonnettewoningen hebben een eigen voordeur aan de Weurtseweg en ook een deur aan de galerij. Je komt binnen in de eetkeuken. Met de trap ga je naar de verdieping, waar de woonkamer en de slaapkamer zijn. De woningen krijgen een netto huurprijs van €633,25 (prijspeil 2021).

Interesse?
De start bouw staat voor januari volgend jaar (2021) gepland, de oplevering begin 2023. Alle woningen zijn sociale huurwoningen en verhuren we via Entree. Heeft u belangstelling voor een appartement of woning, dan kunt u zich aanmelden als geïnteresseerde. Wij informeren u dan over de voortgang en de start van de verhuur via Entree. Meld u zich aan door een mail te sturen naar nieuwbouw@talis.nl, onder vermelding van het project Havenkade.