Verschillende appartementen op een unieke locatie

We bouwden voor een heel diverse doelgroep die dicht bij de bruisende binnenstad van Nijmegen wil wonen op een unieke locatie aan de Waal. Hier vindt u kleine, betaalbare appartementen, zoveel mogelijk levensloopbestendig. Er zijn weinig van dit soort woningen in de Benedenstad of het centrum, maar Waalfront biedt het allemaal. Bijkomend voordeel is dat deze woningen duurzaam, goed geïsoleerd en stijlvol zijn.

In het nieuwe gebouw aan de Havenkade bieden we verschillende appartementen aan. Hieronder ziet u welke. Daarnaast vindt u ook een plattegrond van de woningen die wij aanbieden. Dit zijn voorlopige tekeningen. Hier kunt u dus geen rechten aan ontlenen. Ten slotte hebben we ook een aantal parkeerplekken. Onderaan deze pagina leest u daar meer over. Ook vind u onderaan deze pagina de staat van afwerking van de verschillende voorzieningen.

Download hier de gebruikershandleiding voor de appartementen van de Havenkade. 

17 appartementen van 50 m2 met slaapkamer
De appartementen hebben een woonkamer met open keuken en één slaapkamer. De appartementen krijgen een netto huurprijs van €633,25 (prijspeil 2022).

45 studio’s van 50 m2
Deze studio’s hebben één ruimte voor wonen en slapen. Ze hebben een netto huurprijs van €633,25 (prijspeil 2022).

       

12 studio’s van 43 m2
Deze studio’s liggen op de bovenste verdieping. Ze hebben één ruimte voor wonen en slapen. Ze hebben een netto huurprijs van €593,66 (prijspeil 2022).

3 tweelaagse appartementen van 80 m2
Deze maisonnettewoningen hebben een eigen voordeur aan de Weurtseweg en ook een deur aan de galerij. Je komt binnen in de eetkeuken. Met de trap ga je naar de verdieping, waar de woonkamer en de slaapkamer zijn. Ook maak je gebruik van een eigen parkeerplek in de parkeergarage van het gebouw. De woningen krijgen een netto huurprijs van €763,47 (prijspeil 2022).

Begane grond maisonnettewoning

1e etage maisonnettewoning

Keuken
De appartementen worden opgeleverd met een keuken. Hieronder vindt u een voorbeeld van de standaardkeuken die erin zit. In de keuken is ook een voorbereiding voor het plaatsen van een vaatwasser aanwezig. Een vaatwasser zit niet standaard in de keuken.

Garages
In het gebouw zijn 32 parkeerplaatsen aanwezig. Deze verhuren wij los van de appartementen. Hierbij hebben huurders van Talis voorrang op deze 32 plekken. Helaas zijn er meer woningen dan parkeerplaatsen. Daarom verhuren wij deze via loting. Zo heeft iedereen een gelijke kans. Wanneer u de woning krijgt toegewezen, geeft u aan of u geïnteresseerd bent in een parkeerplaats. Onder de geïnteresseerde bewoners verloten wij de 32 parkeerplekken. Een parkeerplek kost €50 per maand. Deze prijs komt boven op uw maandelijkse huurprijs.

Download de staat van afwerking

Download

Pagina delen: