Het Waalkwartier in Nijmegen-West

De Havenkade staat midden in het Waalkwartier. Een dynamische en levendige wijk in Nijmegen-West. Met voorzieningen in de buurt en dichtbij het centrum van Nijmegen. Vanuit hier geniet u van de horecagelegenheden en voorzieningen in de wijk. Ook bent u zo in het centrum van Nijmegen en het station is om de hoek.

Locatie en voorzieningen
De Havenkade staat tussen de Weurtseweg en de Waalhaven. En is onderdeel van de herontwikkeling van de wijk in Nijmegen-West. In de laatste jaren is de wijk uitgegroeid tot een levendige wijk met verschillende voorzieningen. Denk aan meerdere horeca gelegenheden, een supermarkt en gezondheidsvoorzieningen zoals een apotheek en fysiotherapeut. Ook bevinden zich er parkeergelegenheden op loopafstand.

Daarnaast ligt de Havenkade op steenworp afstand van het bruisende centrum van Nijmegen met al haar voorzieningen. Behalve de binnenstad vol horeca en winkels, loopt u ook zo over de Nijmeegse boulevard langs de Waal of geniet u van de zomerdagen op een van Waalstrandjes of de Spiegelwaal.

Bereikbaarheid
De Havenkade is goed bereikbaar met de fiets, auto en openbaar vervoer. Via de Weurtseweg rijdt u gemakkelijk naar de Oversteek of andere uitvalswegen. Ook zijn er in de wijk meerdere parkeergelegenheden. Daarnaast zijn ook he trein- en busstation op loopafstand.

Pagina delen: