Nieuws

Op deze pagina leest u de laatste nieuwtjes en updates over De Havenkade.

Bekijk de foto’s van het opleveringsfeest hieronder

28-3-23 Werkzaamheden aan openbare wegen rondom Havenkade

In de periode van 20 maart t/m 25 juni 2023 werkt de gemeente Nijmegen aan de weg rondom uw nieuwe woning aan de Havenkade. In het kaartje hieronder ziet u wat dit voor u betekent.

Heeft u hier vragen over?
Neem dan contact op met de gemeente Nijmegen.  

1-12-22 Deelauto’s beschikbaar voor bewoners Havenkade

Je nieuwe woning in De Havenkade ligt dicht bij het centrum, het treinstation en alle voorzieningen. We verwachten daarom dat niet iedereen een auto heeft en een parkeerplaats gaat huren. Daarom creeërden we een grote fietsenstalling om je fiets veilig binnen in het gebouw te stallen. Soms zijn er momenten dat een auto toch echt heel makkelijk is. Daarom sloten we samen met BPD en Portaal een contract voor drie jaar af voor elektrische deelauto’s van het bedrijf ‘OnzeAuto’. Zij zorgen ervoor dat er drie jaar lang twee auto’s op het binnenterrein van de Havenkade te gebruiken zijn. Ze zijn alleen voor bewoners van het complex bedoeld en niet voor mensen van buitenaf. Je maakt er dus alleen met je medebewoners van het complex gebruik van. Is er veel vraag naar de auto’s? Dan schaalt OnzeAuto het aantal auto’s op. We reserveerden voor deelauto’s 5 parkeerplaatsen op het parkeerdek.

Om gebruik te kunnen maken van een elektrische auto sluit je een abonnement af bij OnzeAuto
OnzeAuto biedt diverse abonnementen met een rijtegoed. U betaald voor kilometers en uren. Hoe groter het abonnement hoe goedkoper de kilometers en uren. Ze bieden ook een proefabonnement aan. Alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Als nieuwe deelnemer ontvangt ieder huishouden bovendien €50 rijtegoed cadeau. Zo kun je de auto’s kosteloos en vrijblijvend proberen.

OnzeAuto kijkt graag samen met u of ze iets voor u kunnen betekenen als nieuwe huurder. Wij begrijpen dat het goedkoopste abonnement van € 50 per maand veel geld is. Vraag daarom OnzeAuto naar de mogelijkheden als uw budget krapper is.

Je reserveert, opent en sluit de auto met een app
Als bestuurder ben je goed verzekerd en betaal je alleen voor het gebruik. Zo ben je al snel goedkoper uit dan met een eigen auto. En het is beter voor het milieu!  Meer informatie is te vinden op de website van OnzeAuto. Op de website van OnzeAuto schrijf je je ook gemakkelijk in!

Vorgie updates

29-07- aanpassingen huurprijzen en uitleg over verhuur
09- 07- informatie over passend toewijzen en garageverhuur
26-09 – informatie over advertenties

Pagina delen: