Wonen in een dynamische wijk

De Havenkade ligt vlakbij de Nijmeegse binnenstad en middenin een dynamische en levendige wijk. Het complete nieuwbouwproject bestaat uit acht woonblokken met in totaal 324 appartementen in verschillende typen en grootten en van diverse prijsklassen. Bekijk hier onze appartementen. Ook leest u hier meer over parkeergelegenheid in het gebouw.

De woningen van Talis zitten in Blok G en H

In de twee afbeeldingen hieronder ziet u deze blokken en de verschillende verdiepingen. Per verdieping ziet u de appartementen. De zelfde type woningen hebben dezelfde kleur op de afbeelding. Ook staan de huisnummer vermeld in per woning. Klik op de afbeelding om deze in het groot te bekijken.

Plattegronden Blok G

Om u een beeld te geven van de locatie van het nieuwe woongebouw aan de Havenkade, ziet u hieronder de luchtfoto van de locatie. Hierop kunt u zien waar het gebouw komt.

Onderstaande illustratie laat zien wat de vorm van het gebouw wordt en waar het licht ten opzichte van de al bestaande gebouwen. De rode vierkanten in de tekening zijn de woonblokken waar onze woningen in komen. Welke woningen dat zijn, bekijkt u op de pagina ‘appartementen‘.

Ook geven we u graag een idee bij het uiterlijk van het gebouw. Deze tekening laat de voorkant van het gebouw zien aan de Weurtseweg en de Laan van Oost-indië.

Aan de achtergevels van het nieuwe gebouw komen klimplanten. Daarnaast komen er bomen op de binnenplaats die in de avond verlicht worden. Hieronder ziet u een illustratie van het mogelijke eindresultaat.

Pagina delen: