Digitaal ondertekenen bij nieuwbouw

U kunt uw huurovereenkomst en andere documenten vanaf nu digitaal ondertekenen met Validsign. Dit gebeurt in een veilige omgeving. Met Validsign kunnen u en wij eenvoudig en veilig documenten elektronisch ondertekenen. Deze manier van ondertekenen heeft dezelfde rechtsgeldigheid als een handgeschreven handtekening. In deze uitleg staat hoe dit werkt.

Stap 1: e-mail van ValidSign

U krijgt een e-mail van ValidSign. De afzender van deze mail is signature@validsign.nl. Het onderwerp van deze e-mail is: ‘…. nodigt u uit voor de ondertekening van ……..’. Heeft u de mail niet ontvangen, controleer dan uw spambox.

Stap 2: controleer de documenten

Open deze e-mail en klik op de knop met de tekst ‘Controleer de documenten’.

Stap 3: voer de sms-code in

U krijgt een sms-code op uw mobiele telefoon. Zo weten we zeker dat de juiste persoon de documenten ondertekent. Voer de sms-code in die u op uw mobiele telefoon heeft ontvangen. Klik daarna op de knop ‘Inloggen’. Heeft u geen mobiele telefoon? Dan ontvangt u een beveiligingsvraag per e-mail.

Stap 4: doorlezen en ondertekenen

De documenten die u gaat ondertekenen staan allemaal onder elkaar. U tekent ze één voor één. Lees alle documenten goed door.

  • Klik per document op: X Klik om te ondertekenen
  • Klik daarna op: OK

Het balkje wordt groen. Er staat nu: Geaccepteerd U heeft de documenten nu ondertekend en bent klaar.

Stap 5: Talis ondertekent

Talis heeft tijd nodig om de documenten ook te ondertekenen. Daarna ontvangt u een e-mail met de naam ‘Talis – Gefeliciteerd! De ondertekening van …….. is afgesloten en de documenten staan klaar om gedownload te worden.

Stap 6: bewaar uw documenten

In de e-mail ‘Talis – Gefeliciteerd! De ondertekening van …….. is afgesloten en de documenten staan klaar om gedownload te worden’  zit een knop waarmee u de documenten kunt downloaden. Het is belangrijk dat u dit meteen doet. De documenten blijven niet langer beschikbaar via deze link.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met uw verhuurconsulent.  Dit kan via het contactformulier of bel met ons kantoor op nummer 024 – 352 39 11.