Vrije sector woning

In Nijmegen en Wijchen hebben wij een aantal vrijesectorwoningen met een huurprijs vanaf €879,66 (prijspeil 2024) per maand. Hieronder vindt u informatie over hoe u in aanmerking komt én hoe u als eerste op de hoogte bent van nieuw aanbod. Ook leest u dat huurders van een sociale huurwoning in de regio Nijmegen van Talis, Portaal, Woonwaarts en SSH& voorrang krijgen op een middeldure huurwoning.

Om een vrijesectorwoning te kunnen huren, moet u ingeschreven staan bij Entree. Dit is gratis. Als de woning na de sluitingsdatum niet verhuurd is, bieden we hem aan via Funda.

Middeldure huurwoningen (huurprijs tussen €879,66- €1.116,85)
Deze woningen worden aangeboden op Entree (bij aanbod en woonwens kunt u de hoogte van de huur aangeven) via verdeelmodel ‘meettijd’. Huurders van een sociale huurwoning in de regio Nijmegen van Talis, Woonwaarts, Portaal en SSH& hebben voorrang. Na de sluitingsdatum bekijken we of er huurders op de lijst staan. In de Spelregels leest u hoe het werkt.

Dure huurwoningen (huurprijs vanaf €1.116,85)
Deze woningen worden aangeboden op Entree (bij aanbod en woonwens kunt u de hoogte van de huur aangeven) via verdeelmodel ‘direct te huur’. Dit betekent dat uw meettijd niet van belang is. Hier geldt in principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’, tenzij in de advertentietekst anders staat.

Uw inkomen
De hoogte van het inkomen dat minimaal nodig is, is afhankelijk van de huurprijs van de woning. In de advertentie vindt u de inkomenseisen voor de woning.

Wilt u een seintje?
Dat kan. Vul dan onderstaand formulier in, dan ontvangt u telkens een mail als er een nieuwe vrije sector huurwoning op Entree komt. Zo mist u niets!

Hou mij op de hoogte - vrije sector woning

  • *) Verplicht veld
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.