Woningdelen in Nijmegen en Wijchen

De woningnood is hoog en voor particulier huren gelden soms hoge inkomenseisen. Woningdelen biedt uitkomst! Samen met een vriend(in), familielid of kennis deel je een betaalbare woning waarbij je een eigen slaap- en badkamer hebt. Interesse?

Schrijf je in!

Logo Woningdelen

Huur samen een betaalbare woning in Nijmegen of Wijchen
Voor Woningdelen splitsen we een grotere eengezinswoning in twee onzelfstandige huurwoningen. Jij en je medehuurder krijgen een eigen slaapkamer en badkamer. Deze manier van wonen past goed bij iedereen die het leuk vinden om samen gemeenschappelijke voorzieningen, zoals de woonkamer, keuken en buitenruimte, te delen maar geen gezamenlijk huishouden vormen.

Schrijf je in om op de hoogte te blijven
Via dit inschrijfformulier houden wij je op de hoogte van woningen die vrijkomen. Wij sturen je een mailtje als er een woning vrij komen. Je bekijkt de beschikbare woningen ook hieronder. Hier bekijk je bijvoorbeeld de plattegrond, lees je alle voorwaarden en bekijk je een foto’s van de woning.

Goed om te weten

  • Jullie krijgen allebei een eigen huurcontract
  • Een intakegesprek/fysieke kennismaking is onderdeel van de toewijzing
  • Je sluit samen een contract af voor energie, TV en internet
  • Jullie staan allebei ingeschreven op Entree
  • Je behoudt je meettijd op Entree
  • Jullie verdienen allebei minimaal €25.075 en maximaal €44.035 bruto per jaar

Wilt u uw woning delen?
Woont u in een grotere eengezinswoning en zou u de woning willen delen me bijvoorbeeld een familielid, vriend of vriendin? Stuur dan een e-mail of bel naar (024) 352 39 11.

Wilt u als organisatie meer weten over woningdelen?
Wilt u als gemeente, woningcorporatie of andere maatschappelijke organisatie meer weten over woningdelen? Kom dan naar een van onze kennissessies over woningdelen.