Folder comfortabel wonen

Een comfortabele woning, waar u prettig woont. Dat is wat de meeste mensen graag willen. Wij hebben een divers aanbod aan huurwoningen. Ook voor als u minder goed te been bent of zorg nodig heeft.

Verschillende soorten woningen in Nijmegen en Wijchen
Omdat de wensen van iedereen anders zijn, bieden wij verschillende soorten woningen aan:

  • gelijkvloerse woningen (woningen zonder trappen)
  • levensloopgeschikte woningen (woningen waar u ook met een (lichte) fysieke beperking prettig woont)
  • rolstoel woningen (woningen waar u ook met een grote fysieke beperking of zorgvraag prettig woont)
  • woningen met zorg- en welzijnsdiensten aanwezig in het gebouw

Hieronder vindt u twee folders. Een voor Wijchen en een voor Nijmegen. Hierin staan alle woningen die ervoor zorgen dat u comfortabel kan blijven wonen. In de folder leggen we uit waar de verschillende soorten woningen aan voldoen en welke voorzieningen er zijn. Ook ziet u op een plattegrond waar ze liggen.

Brochure comfortabel wonen Nijmegen

Brochure comfortabel wonen Wijchen

Reageren op een woning
De meeste woningen bieden wij aan via www.entree.nu. Dit zijn de woningen die wij zelf verhuren. Iedereen die ingeschreven staat bij Entree kan reageren. Op het plaatje hieronder ziet u hoe dat werkt. Klik op het plaatje om het groter te maken.

Andere woningen bieden we aan via een zorgaanbieder. Zoals ZZG of Driestroom. Voor deze woningen heeft u een zorgindicatie nodig. Als u daar recht op heeft, krijgt u die van de overheid. Kijk op deze website voor meer informatie.

Een levensloopgeschikte woning huren
Hiervoor heeft u een Wmo-indicatie nodig. De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) helpt u om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te wonen. Deze indicatie vraagt u aan via uw gemeente.

Ook helpen wij u graag. Op de pagina langer zelfstandig wonen vindt u meer informatie over de mogelijkheid om hulpmiddelen in uw woning te installeren.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft
Dit kan via het contactformulier op de website of per telefoon (024 352 39 11).