(024) 352 39 11

Servicefonds

Gebeurt het u wel eens dat klusjes aan uw woning te lang blijven liggen? Misschien heeft u er te weinig tijd voor? Of houdt u niet zo van klussen? Dan is het servicefonds een ideale oplossing. Voor een vast bedrag per maand bent u verzekerd voor een groot aantal onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Talis voert deze werkzaamheden voor u uit. Hiervoor krijgt u geen rekening.

Kosten
Iedere huurder van Talis kan lid worden van het servicefonds. U betaalt voor het lidmaatschap € 4,14 per maand. Dit bedrag wordt tegelijkertijd met de maandelijkse huur geïnd. De bijdrage wordt niet meegenomen bij de berekening van de jaarlijkse huurverhoging. U kunt tot een maand na de ingangsdatum van de huurovereenkomst zonder extra kosten lid worden van het servicefonds. Als u zich ná een maand aanmeldt, betaalt u een entreebedrag van € 35,00.

Lid worden?
U kunt het formulier hieronder printen of contact met ons opnemen voor een aanmeldingsformulier.

Aanmeldingskaart servicefonds

Ook vindt u hieronder in de onderhoudswijzer een overzicht van de onderhouds- en reparatie-werkzaamheden. Daarin leest u wie verantwoordelijk is voor de uitvoering. Hierin wordt ook aangegeven welke onderdelen in het servicefonds zijn opgenomen.

Opzeggen servicefonds
Bent u lid van het servicefonds en wilt u dit opzeggen? Dat kan via het formulier op deze pagina.

Onderhoudswijzer

Onderhoudswijzer downloaden