Huurdersvereniging Accio en Omslag

Huurdersverenigingen Accio en Omslag overleggen met Talis over allerlei onderwerpen die voor u als huurder belangrijk zijn. Denk daarbij aan de beschikbaarheid en betaalbaarheid van woningen in Nijmegen en Wijchen. Maar ook over de leefbaarheid in wijken en buurten. Of wat denkt u bijvoorbeeld van de verduurzaming van woningen. Accio en Omslag komen hierbij op voor de belangen van huurders van Talis.

Word gratis lid van de huurdersverenigingen
Alle huurders van Talis kunnen gratis lid worden via de website van Accio en Omslag.

Doe met ons mee
Als lid van Accio of Omslag bent u goed geïnformeerd. U kunt meepraten over alle genoemde onderwerpen en een bijdrage leveren aan de leefbaarheid in de genoemde plaatsen. Bijdragen kan op het moment en de wijze die bij u past. Als lid van het bestuur, in een van de werkgroepen of tijdens de algemene ledenvergadering. Helpt u liever een keer mee met de organisatie van een bijeenkomst of schrijft u af en toe graag een bericht voor onze website of nieuwsbrief? Het kan allemaal.

 

Ga naar www.hv-accio.nl of naar www.hvomslag.com. Daar vindt u de contactgegevens. Komt u een keer – onder het genot van een kop koffie en vrijblijvend – praten over de mogelijkheden die er zijn om uw talenten in te zetten voor een van deze twee verenigingen? Ze zien u graag.